31.01.11 - 23.35

Grattis som fan på födelsedagen världens bästaste Bobby Jack!
Hoppas du kommer tillbaka jättesnart igen, I miss you! ♥


31.01.11 - 22.34

Haha, tycker detta är så otroligt roligt så var tvungen att slänga upp. Jag vet inte vem det är som försöker likna vem egentligen, men något känns hemskt fel må jag säga. Det kan ju inte finnas två lika dumma pojkar som tycker detta är snyggt? Svart hår och kajal sa jag! Fast nu har jag två bajsisar
Jonas v.s Johan - som att det inte räckte att de bara var lika?!

31.01.11 - 19.49

Helflippad dag. Dygnade, men råkade somna 3 timmar. Ville fan sova vidare men det är dags att dra sig in till Rockbaren med Meduza, vilket blivit något utav vår måndagstradition. MJ Skall med idag med, kan bli något hysteriskt... Kommer dock missa min älskade Dregen ikväll på tv då. Det är ett jävla helvete kan jag lova, jag har sett fram emot denna dagen i flera veckor. Ah älskliiiing! Tur man han sådär high-tech tv så jag kan spela in hela skiten. Blir bakismys med honom framför tv imårn ♥

Jag skiter i vad alla andra tycker.
Han är snyggast i hela världen, och jag skall gifta mig med honom!


31.01.11 - 09.21

Jag behöver allas åsikter som finns just nu! Som ni förhoppningsvis ser så har jag ändrat om designen i bloggen, men är fan inte nöjd. Äre skitjobbigt med bakgrunden som den är? Gillar själv att den lyser igenom, men blir ju fett jobbigt med bilder... Alla tips är bra idag!

Dag 1.

Jag och Trix har suttit i typ 3 timmar nu och pillat ihop ett nytt litet roligt projekt vi tänkte köra. Det kommer gå ut på att vi varje dag skall svara på en fråga om oss själva i 30 dagar. Tanken med detta är väl mest att vi skall göra något för att trasa sönder all ledig tid, och för att folk skall få veta lite smaskigt man förhoppningsvis inte visste. Har ni missat någon dag kommer ni lätt hitta tillbaka under fliken "This is Whacked" under kategorierna till vänster.

Dag 1 - Presentera mig själv.
Mitt fullständiga namn är Saga Lisa Hallin. I just den ordningen.
Gick på Naturbuksgymnasiet Nuntorp, inriktning jordbruk / grisuppfödning. Ja, jag är bonde, men jag kan kastrera så ge fan i skämten. De hittills bästa 3 åren i mitt liv.
Bor just nu hemma hos föräldrarna i Göteborg efter 6 år på egen fot runt om i Sverige.
Jobbar för rocksiten Crank It Up med bla. nyhetsuppdateringar, och som bokare åt ett par band. Jag har inget fast jobb, men det trivs jag fantastikt bra med. Jag gör vad jag vill!
Är jävligt singel sedan ca 6 år tillbaka. Trivs faktiskt ganska bra med det.

31.01.11 - 00.53

Jag och Trix har en filosofi, och den är tamejfan bäst! Jag önskar jag kunde dela med mig, men om jag gjorde det skulle det vara hopplöst för oss att leva efter den, och med den. Jag kan dock säga som så, att efter denna kvällen så har jag ett helt nytt system att leta killar efter. Om jag nu skulle få för mig att leta vidare... Nu måste jag dock gå ut och hitta mig en tång och en rakapparat...  Jag gillar Trix


30.01.11 - 22.30

Hittade precis massa gamla kläder från när jag var liten (2-6 år) som mamma höll på att tvätta. Jag frågade varför i allsin dar hon höll på att tvätta dom kläderna, och svaret lät mer eller mindre som att hon hoppades jag skulle kläcka ur mig någon som kunde använda det inom en snar framtid. A, jo tjena! Singel i 6 år och hon saknar barnbarn? Borde inte föräldrar vara dom som väntar på giftemål, SEN barn?! Eller tror hon jag kommer kläcka ur mig en liten oäkting snart? Ledsen att göra dig besviken mamma...

Skall krypa ner i alla ny ner laddade serier nu och mysa med världens bästa Hugo! Han är en liten vetenalle, supermysig och perfekt varm för min jävla ägglossning.


30.01.11 - 20.52

Precis kollat klart på "Head over Heels". Jag är inget fan av Freddie Prinze jr. och han har absolut inte ett utseende som faller mig i smaken. Men han är ganska söt att se på. Hans roller i filmer har en personlighet man skulle vilja ha i en pojk. Lite svart hår och kajal a´la sleaze på det så har man fan the one...

Tänker börja sätta betyg på filmer med om jag nu för en gångs skull ser en film.
Denna filmen var ganska söt, men lite för söt. Ganska härlig handling dock fast satans överdriven. Men modellernas dumhet är fan ett stort plus som bjuder på skratt.
♥♥♥ - tre av fem.

Head Over Heels


30.01.11 - 19.58

Precis hemkommen från Rockbaren. Blev en jävligt kort visit eftersom min ägglossningsvärk satt igång igen. Något hände när jag satte i den där jävla spiralen, jävla skit spiral! Jag har inte velat ta ut den för det är ganska bekvämt att slippa tänka på piller och annan skit, men detta är fan plågeri! Tror fan det är dags att ta ut skitfanskapet nu, efter över 2 år med olidliga smärtor och annat fanskap det gett med sig...

Jävligt glad Micke höll vad han lovade dock och spelade mina skivor hela tiden...

30.01.11 - 17.40

Nyvaken och något stressad. Har lovat Micke att komma till Rockbaren idag, så skall skynda mig dit nu så jag inte blir hemma för sent. Tänkte ta med jobbet dit så med lite tur kanske jag får något gjort med... Bli nog mer skrivet när jag är hemma igen...

30.01.11 - 01.41

Hade fruktansvärt roligt igår med världens bästa flickor! Förkrök hos Sophia, sen Valand och slutligen Rockbaren. Kvällen bjöd på allt man kan tänka sig med konstiga fulla brudar. Falsksång på nattens gator, kisseri i det fria, kisseri på sig själv, ohälsosamt alkoholintag, snefylla och självklart en massa tequila. Skål för fan och låt oss göra om detta så fort min baksmälla är över!

Saga & Sazzy - toaletten på Valand ♥


Saga & JP - För fulla för Rockbaren ♥


Saga, JP & Sophia - tuttfisorna ♥

28.01.11 - 15.13

Vaknar till världens bästa besked. Mina älsklingar no.1 kommer komma till Sweden Rock! Jag är så glad att jag kissar på mig lite, speciellt när jag igår fick besked jag skall jobba hela festivalen - backstage. Detta kommer som sagt bli mitt år. Och sommaren ser jag fram emot mer än något annat, allt kommer bli så jävla awsome!

Älsklingar

27.01.11 - 21.10

Förutom att min jävla skitblogg inte vill fungera som jag vill när jag försöker fixa min jävla design, så mår jag så jävla bra. Allt har gått bra idag, om jag bara hade fått tag på Fredrik vore den toppen. Pratade lite med J nyss, men blev inte så mkt prat för han skulle upp på scen. Skithög... Lade lite press på honom och sa jag satt och väntade på att han skulle komma tillbaka. Man får fan skylla sig själv när man skriver "kanske hörs sen" till mig...

Längtar som fan till imårn. Alla mina favoriter kommer kretsa runt mig hela dagen! Bimbo fyller år så blir kalas öl för honom, sen kommer Trix & Sazzy (♥) och vi skall hem till Sophia och leka med henne och JP (♥). Det är massa kärlek som flyger i min kropp idag, speciellt just nu, och förhoppningsvis ännu mer om inte allt för lång framtid :)

27.01.11 - 16.28

- Det är okej att jag beter mig såhär, jag är ju tillsammans med en rockstjärna! ♥

27.01.11 - 14.22

Jahopp, då var man hemma efter en visit på Crank It Up, och därefter ett besök hos Calle på JAM. Jag har just nu bara en sak att säga - 2011 kommer bli mitt år!

27.01.11 - 08.29

Uppe med tuppen på riktigt idag! Första dagen på Crank It Up - jag är så jävla taggad! Mitt hår har överlevt natten helt förträffligt med, jag blir riktigt stolt över min hårspray ibland. Sen försökte jag somna om massa när jag gick upp. Jag hade känslan över att jag drömt om något riktigt bra (Trix vet nog vad jag trode det var). Men efter 10 min kom jag på vad jag drömde om, Kladdkaka och Brownies. Är det något jävla straff man får när man bantar? Tur vi inte har kakao hemma - mohahaha. Minus 6 kg på vågen nu :) Var lite glad över mig själv när jag sa till Nitton igår - "Fan, jag vill ha min feta röv tillbaka, mitt skärp sitter inte kvar..."

Nu blir det jobb - wiiie :D

27.01.11 - 00.14

Jag har gjort veckans goda gärning nu iaf. Var som sagt med Nitton och hjälpte en invalid morfin spejsad Simon att packa ner hela lägenheten. Var ganska skönt att göra något så jag slipper ligga hemma en dag till och må piss för jag tänker mer än vad som är bra för min skalle... Simon var ganska kul att titta på när han rensade telefonboken, och Nitton hade bara massa fel som vanligt, två mot en!

Jag är ganska glad att jag har världens bästa Trix till vän ibland. Hon har liksom fått mig på bra humör när jag känner att allt är dumt och fel. Hennes hjärna är bättre än min när den installerar sig på en specifik sak. 10 dagar nu, det känns som flera år kvar, och det suger hårt. Glad det blir fet tjejkväll på fredag. Trix, Sazzy & Pixie. Dom kan nog få mig att må super om någon :)

Save me catch me please
Shattered wings will let you down
Someone's calling can't you hear?
Something's burning when you're near

26.01.11 - 14.12

Jahopp, då var det en ny dag igen då. Plikten kallar. Alla kanske inte vet om detta, men jag är en ganska snäll vän mot de som är snälla som mig. Så strax skall jag möta upp Nitton och sen skall vi hem till invalidon Simon som beslutade sig för att bryta benet på ett par ställen och sådär en vecka innan flytt. Så nu behöver han all hjälp han kan få, och in kommer stål-Saga! Skall hämta lite av hans skit i stan med eftersom puckot inte kan gå :)

Heja Simon! ;)


26.01.11 - 03.12

Jag har inte varit så super insatt i alla bandsläpp till festivalerna iår riktigt än. Men nu börjar ju det hända lite, och fick idag besked om att jag skall "jobba" på Sweden Rock (vara skitfull backstage mest) så var tvungen att kolla in hur mkt som blivit släppt hittills. Blev ganska glad faktiskt, för att fortfarande vara Januari så har de faktiskt överträffat sig själva!

- Ozzy Osbourne
- Judas Priest
- Whitesnake
- Helloween
- Joan Jett and the blackhearts
- Buckcherry
- CrashDïet
- Seventribe (vinnare av Unsigned - jävligt sevärda!)

Finns ju mycket mer att se, men detta är vad jag kommer njuta mest utav!

25.01.11 - 17.19

Hahaha, snokade runt lite, Tommy hade skickat en länk till en blogg till någon annan, så var tvungen att kika. Bästa jag läst på länge fan xD
(Allt är snott från denna blogg)

Jennie: Är det inte lite skumt att min son har 110 på era "killkläder" men behöver 116 eller 122 på "tjejkläder"?

Lindexkvinna: Jaa, men det är så att tjejkläderna är mindre. 

Jennie: Jamen det är väl storlekar i centilong dvs man tar samma storlek som barnet är centimeter långt?

Lindexkvinna: Just det.

Jennie: Så en tjej som är 116 cm är kortare än en kille som är 116 cm?

Lindexkvinna: Men om du kollar så ser du på dagis tex att tjejerna är lite kortare i samma ålder.

Jennie: Ja precis, men en femårig tjej som är 116 cm är väl lika lång som en fyraårig kille som är 116, och de ska väl ha 116 bägge två? (Visar två tröjor i 116, killtröjan har ca 4 cm längre ärmar, är ca 5 cm större i bröstvidd och är större i ärmöppningen)

Lindexkvinna: Jaa.. Jo men det är väl mer att det är större rörelsevidd i pojkkläderna. Dom busar ju runt på ett annat sätt.

Smakfull förklaring tycker jag, "välkommen till Lindex, våra flickkläder har inbyggd rörelsebegränsning." (Perfekt ju, så att inte tjejerna får för sig att busa runt på ett pojkaktigt sätt.)

25.01.11 - 15.14

Helt galen måndag på Rockbaren igår - igen. Jag vet inte riktigt vad det är med måndagar, tror det är Arla-folket som ser till att allt sker. Dom kom tillbaka denna måndagen igen, och hade med sig shottar hela kvällen - igen. Ganska fantastiskt folk dedära. Så idag är jag helt trasig igen. Men väl värt var det för en utgång med MJ & Martin :)

Kom hem till detta, saknar folk mig när jag innte suttit vid datorn de senaste 5 timmarna?


24.01.11 - 12.52

Blev precis väckt av Vaple, så har tydligen fått mig 3 timmar sömn nu på morgonen iaf... Jäkla Eskilstuna har bokat fel, jag blir jätteless. Så nu blire ring ring och få tag och se om det går att fixa, sen måste jag ha tag i den där jäkla Fredde också. Skall väl dock försöka få dom att vakna till lite först, jag skall baka kärleksmums till syster först så hon blir lite glad på mig.

24.01.11 - 06.35

Helvete, nu gör jag det igen! Ytterligare en natt utan sömn. Denna gång är det dock för jag fastnat i någon jävla sida med massa roliga spel, bara suttit och fördrivit natten på skit...
In och spela ni med så jag slipper nörda själv!

23.01.11 - 18.18

Hittade precis en gammal lisa på massa böcker jag velat ha. Har samlat på mig ett par stycken, men finns mycket kvar (har även lagt till lite nya), så vill ni får ni gärna köpa mig dom som inte är understrykta. Jag skulle bli superglad om bokhyllan fylldes :) (alla böcker är från cdon.com)

1. Sharon Osbourne: Extreme - My Autobiography
2. Ozzy Osbourne - I Am Ozzy
3. Mötley Crüe - The Dirt
4. Ron Jeremy: The Hardest (Working) Man in Showbiz
5. Nikki Sixx -  The Heroin diaries
6. Vince Neil - Tattoos & Tequila
7. Dee Dee Ramone - Chelsea Horror Hotell
8. Marilyn Manson - The Long Hard Road out of Hell
9. Lemmy Kilmister - White line fever
10. Slash
11. Tommy Lee - Tommyland
12. Steven Adler - My Appetite for Destruction
13. Axl Rose - the unauthorized biography
14. Guns n' Roses - Welcome to the Jungle
15. AC/DC: Maximum Rock & Roll - The Ultimate Story of the World
16. Bruce Dickinson - Flashing Metal with Iron Maiden and Flying
17. Blink 182
18. Dolly Parton - Smart Blonde
19. Jim Morrison - No One Here Gets Out Alive
20. Guns n' Roses - Watch you bleed
21. Russell Brand - My booky wook
22. Russell Brand - My Booky Wook 2: This Time It's Personal
23. Jag är med bandet : en groupies bekännelser
24. Anthony Kiedis - Scar Tissue
25. Jenna Jameson - How to Make Love Like a Porn Star
26. Keith Richards - Life
27. Bingo Rimér - En flickfotografs bekännelser
28. Kat Von D - The Tattoo Chronicles
29. Kat Von D - High Voltage Tattoo
30. Noice - Bedårande barn av sin tid
31. Kiss - behind the mask
32. Joan Jett
33. Cherie Currie - Neon Angel : A Memoir Of A Runaway
34. Kelly Osbourne - Fierce
35. Gene Simmons - Kiss and make-up
36. Bret Michaels - Between a Rose and a Thorn (släpps 1 Mars 2011)
37. Mötley Crüe - A Visual History: 1983-1992
38. Fück Yöu - Rock and Roll Portraits
39. Everybody Wants Some: The Van Halen Saga
40. Appetite for Destruction
41. Dave Navarro - Don't Try This at Home
42. Gene Simmons - Sex Money Kiss



23.01.11 - 15.48

Min kropp har känts föråldrad hela helgen, vet inte vad det är för fel på mig. Idag blir det hemma mys. Skall laga middag och har lovat syster att baka igen. Sen skall jag försöka få tag på dendär jäkla Fredde med. Hmpff "/

Lyckligtvis är det söndag idag, jag älskar söndagar! Söndagar är dagen då jag sätter mig och laddar ner alla nya avsnit som kommit under veckan på de 17 serier jag följer just nu. Det är en liten julafton för mig.

23.01.11 - 02.48

Dålig natthumor är nice! (snott från Moa).

Akon 2004: Lonely
Akon 2005: I wanna hold your hand
Akon 2006: I wanna fuck you
Akon 2008: I wanna make love right now nana
Akon 2010: I just had sex

6 års väntan, Akon har blivit av med oskulden :)


22.01.11 - 16.24

Jag är superseg idag. Är nog mest på att jag vet hur jävla mycket jag har att göra. Tänkte sätta mig och ringa lite samtal nu, sen blir det disk, städning och tillslut matlagning så alla blir glada. Mamma är ju bortrest idag, och pappa är på resa igen så nu styr jag huset! Mohaha.

22.01.11 - 04.15

Blev en helt fantastisk kväll tillslut. Tänkte bara försvinna in en kortis för att komma på andra tankar, men allt blev så bra, så jag kom hem precis nu. Träffade på massa gamla godingar jag inte träffat på evigheter, personer som jag saknar varje dag men tyvärr aldrig träffar. Och sen hade jag världens roligaste kväll med Madde, som vanligt. Jag vet inte vad det är, hon är ju inte rolig i sig, vi blir mest ganska djupa i våra samtal när vi pratar. Men alla korkade roliga människor dyker fan alltid upp när vi är med varandra. Det är som att vi skriker på att de skall prata med oss för att vi skall kunna garva åt dom, men det gör vi inte. Vi kanske bara själva ser roliga ut...

Nu är jag lite full, skall försöka sova. Jag hatar det, men jag saknar J, jätte mycket.

21.01.11 - 23.04

Förkröket börjar bli tråkigt, skall nog in till stan nu. Är lite sugen på att mörda min systers kaxiga bitch attityd och slå henne till rätta. Galenskap på stureplan, i Göteborg?! Skönt som fan att vara rocker, vad vore världen utan oss?!

Jävla skit, fan går det inte att ladda upp youtube klipp för nu då?

21.01.11 - 21.33

Tänkte sänka Piraten nu, själv. J hade ju aldrig tid med det, så tar honom själv nu. Blir nog lite Rockbaren ikväll iaf, är så satans svårt att hålla sig borta en dag som denna då man behöver all uppmuntran man kan få. Och den finns ju alltid bäst just där.

Vila i fred du med, fina Pirat ♥


21.01.11 - 19.20

Precis hemkommen från begravning och en middag hos kusinerna med tjocka släten. Jag är faktiskt inte på humör för så jävla mycket för tillfället. Vill mest ligga still tills jag får liggsår. Får se om jag får någon energi senare, finns absolut inget jag har lust att dela med mig av just nu iaf. Förutom en sak, jag önskar J var hemma.

Vila i frid, världens bästa mormor

21.01.11 - 12.04

Vaken idag vid anständig tid för en gångs skull. Av lite fel anledningar dock. Bara att göra sig iordning nu, sen traska iväg till kyrkan för att säga hejdå till mormor. Gud vad jag hatar sånt här! När man väl kommit över en period av sörjande så skall man till en kyrka för att dra upp allt igen. Och sen skall man plocka fram det igen när hon och morfar skall spridas. Ibland önskar jag att kroppen hade skapats så att man inte kunde känna av sorg på samma sätt. Om någon gick bort så var den naturliga reaktionen "jaha, är han/hon borta nu?". Fast det väl ändå skönt att känna man älskat någon så starkt. Jag gör det iaf, jag älskade min mormor!

Ruth Hallin ♥
1920.02.22 - 2010.12.28

21.01.11 - 02.41

Kunde inte blogga alls igår efter jag vaknat på eftermiddagen, datorn hade kukat ur totalt så kunde inte göra mer än att sitta på facebook. Måste skaffa mig en extra hårddisk tror jag, hela datorn är fullproppad med skit. Någon som vill köpa mig en?

Har varit i Trollhättan typ hela dagen. Blekte Trix hår lite med efter det fylle-missöde jag lyckades orsaka henne sist jag var där. Blev bättre idag dock, fast jävligt orange. Kanske är för jag själv haft orange så mycket det senaste, men jag tycker nästan det är lite coolt. Eller iaf på oss som lyckas "pull-it-off" så att säga. Trix färgade mina toppar röda med, ascoolt, fast nu vill jag bara ha mer! Jag är då fan aldrig nöjd...

Åkte till Rockbaren sen när jag landade i Göteborg, kunde inte hålla mig borta, gick inte. Hade jävligt trevligt dock. Kände ifs bara en där (av gästerna), vilket är ovanligt få. Så jag satt i garderoben med Matte & Hans och tittade på små snoppar (mohahaha) och pratade om andra små snoppar. Jag skrev en saga till Lilla Snoppen i baren, fast han fick bara läsa den om jag fick ett glas med nötter från honom. Det fick jag, men då blev han arg för att det var en tragisk historia, lilla snoppen fick aids och dog. Hoppas han lärde sig läxan dock.
Ha alltid säkert sex!

Är lite orolig nu med. Det sista jag förde från Trix innan vi skiljdes åt var "shit, jag är en död människa", och nu har jag inte fått tag på henne på flera timmar :(



20.01.11 - 07.20

Har inte kunnat sova en blund inatt. Gick nyss "upp" och vispade ihop lite ägg med massa lök och lite bacon. Mjau, morgonen är räddad. Blir väl lite mer Gene Simmons nu, och sen städ och träning när man för en gångs skull hinner med det i almenackan.

20.01.11 - 03.19

Helvete! Jag kan ytterligare en natt inte somna, jag hatar faktiskt detta - på riktigt!!

Har dock hittat något jävligt underhållande. Den mest patetiska spekulationen någonsin!
Läs hela skiten här!!

19.01.11 - 23.47

Tihi, sötaste brudarna la upp en videoblogg idag, jag är lite kändis nu när de nämnt mitt namn hela 2 gånger. Haha, skall hälsa på dom imårn, lite quiz och nykter hårfärgning ;)

Alla borde följa deras blogg, videon finns att kolla här.

19.01.11 - 21.17

Efter allt tummult denna dagen hittade jag en hårfärg mamma köpt till syster egentligen, men hon ville inte ha den, så har nu snott åt mig den enbart för att slippa att folk snackar om mitt hår och förjävliga utseende (hoppas folk förstår ironin). Blir nog ett par avsnitt av Gene Simmons Family Jewels till det... Han har en ganska mysig familj om jag får säga det själv.


19.01.11 - 19.46

Weey, jag har fått demo-verisionen av Crank It Up nu med inloggning och skit. Är inte den riktiga, men tänkte sätta mig och pilla igenom sidan lite så man kanske kan lära sig hur allt funkar :) Offeciellt nu med, blir möte i nästa vecka och lära sig allt ordentligt :)

19.01.11 - 18.06

Vaknade idag av att en bra vän skrev till mig. Mogna människor satt och skrev om mig bakom min rygg på facebook, ursäkta med vad fan gör jag folk ibland? Råkar av ren erfarenhet av dessa "människor" veta att ge tillbaka i samma mynt, det är inte ett dugg barnsligare än att starta igång en grej. Allvarligt, sämsta morgonen på länge. Tack M

Vill tillägga åldern på de som hade denna konversationen är typ 22, 22 och något sådär 30+...
Kaye; någon har somnat o drömmer om något stort i mun! :D
Sanna; Mohaha =) Säkert =) Men visst är jag het.. Mitt ansikte är så vackert här =)
Kaye; Ja om man jämför med lisa, eller saga eller vad hon nu heter irl ;)
Sanna; Haha eller hur =)
Sanna; HAHAHA ja men alltså, hon har ju gått ner sig om nåt!
Anne; kan bara säga instämmer helt och hållet med Anders! ;)
Sanna; Ja.. haha skrattade så när jag såg kommentaren att jag kikna.. Ibland får Kaye till det =)
Anne; tror den fröken numera är tok blonderad
Sanna; japp de e hon =)
Sanna; Hade liksom printat bort henne men när Kaye tog upp henne var jag tvungen att kika =)
Anne; finner inga ord kan jag säga!!!hualigen
Anne; ha ha ha vilken härlig bild på näthinnan,eller hur var det nu?
Sanna; haha ja men eller hur.. Nej nu får vi sluta med mobbningen hon är ju inte här och kan försvara sig.. =)
Anne; så sant så sant
Kaye; vadå sluta? nu man kan passa på, precis like old times !
Sanna; haha ja.. ibland kan vi vara riktigt elaka =) Respekt? Vad e det?



Personligen tycker jag att jag är snyggare än nångonsin!

18.01.11 - 22.40

Grattis som fan till lillan Sami! ♥



18.01.11 - 19.15

Jag hälsade på Dikk på vägen hem i butiken, var faktiskt mys att träffa honom igen!

Sitter och funerar på om man skall ta och åka med på Rockbåten den 4 mars, J tjötade lite bara för att han skall spela. Någon som kanske vill med?

18.01.11 - 15.21

Jag skulle vilja lägga upp ett långt jävla inlägg om kvällen igår, men jag är på tok för bakis för att orka skriva. Kanske kan skriva sen om jag blir människa idag, jävla alkohol...


17.01.11 - 20.16

Sitter och bränner skivor till Rockbaren nu. Känns som jag är personlig cd-brännare åt mina favoritställen lite jämt... Skall ändå dit ner med Meduza strax, skall bara pilla ihop mig lite så man kanske kan se mänsklig ut, det vore nog faktiskt på tiden...

17.01.11 - 18.04

Vaknade förut av ett sms från J, han var i Tyskland nu så nu äre lite dyrt att sms-toka som vi gjort det senaste. Känns lite tomt och tråkigt faktiskt.

Funderar på vad jag vill just nu egentligen. Tror jag vill åka upp till Trix i veckan och mysa, hon är ganska dum i huvudet, men väldigt bra när hon vill...

17.01.11 - 06.32

Tänkte kolla ett avsnitt av "Married to Rock" innan jag gick och la mig. Slutade med att jag sträck-kollade alla 8 avsnitt och sitter ännu vaken. Är det ens någon idé att lägga sig? Skulle för övrigt nu efter att ha sett denna serie kunna tänka mig att gifta mig med Steve Stevens, han verkar vara en sjukt mysig man...


17.01.11 - 00.49

Hittade precis ett album på Facebook som en släkting i USA släng upp med massa bilder på min mormor. Fan, varför måste folk dö? Och varför är det alltid morföräldrar och farföräldrar man tycker bäst om? Det är ju dom som försvinner snabbast ifrån en. Saknar morfar varje dag med, nästan honom lite mer fast han redan varit borta i 4 år. Men jag tror alltid jag hade en speciellt relation till honom som jag inte kunnat hitta hos någon annan. Har var en otroligt stark och speciell människa, han är och kommer alltid förbli den jag ser upp till mest.

Morfar & Mormor. Någon svensk krog i USA.
Jag kommer föralltid sakna er mest ♥

16.01.11 - 21.21

Jag är lite ledsen idag. Jag har hittat mig en ganska söt vän som jag pratat lite för mkt med det senaste. Och nu när vi börjar bli bra vänner på riktigt så lämnar han mig. Inte för alltid som tur e, då hade jag slagit ihjäl honom. Men han skall iväg på turné och leka rockstjärna ett par veckor. Vem skall jag prata med nu när jag är ledsen? Hmmpf, jag gillar inte detta alls. Jag hoppas på souvenirer och presenter när ha kommer hem. Ja, jag är bara vän med honom för att få fina saker!...


16.01.11 - 18.04

Jag har på riktigt sjukt dåligt samvete idag. Jag gjorde en sådan idiotisk sak för något år sedan och det är något som inte går att göra ogjort. Jag har dock ångrat det varje dag sedan dess, men hur mycket man än ångrar det kan man inte få det ogjort. Jag hatar att vara den jag är ibland, jag är värre än vissa killar som bara tänker med kuken. Hur säger man förlåt så folk verkligen förstår man menar det?

15.01.11 - 19.04

Måste erkänna en sak. Jag är fortfarnade lite småkär i Sascha Gerstner från Halloween. Är jättearg på J som åker iväg med min blivande man nu igen :(



15.01.11 - 16.01

Kvällen igår slutade helt fantastiskt faktiskt. Åkte in med Madde Baruschka, den ryska lilla horan till Rockbaren. Förfestade rejält på vagnen, jag halsade i mig en kvarting Jack och hon sippade på en öl för hennes cola var för äcklig tyckte hon. Ganska skönt där inne, Jocke & Issa kom med bebben och så kikade Terror in med dom (eller Mattias som han nu heter). Jag vart bajsisfull tillslut så jag och Madde drog oss till vagnen för att åka hem. Men där mötte vi J & J, så satt och snackade med dom en sväng och gick och fyllekäkade. Det var ett ganska mysigt avslut faktiskt, förutom när långa J avslöjade att han var bajsenödig.

Så vad tycker ni om det blonda då? Skall jag bli röd igen eller vara blondin?


14.01.11 - 19.11

Hahaha, bästa citatet i en serie ever!! (Jag har fasnat i Glee, fast serien suger).

Puck; You're wrong, it's a really good name. It's a rockstar name!
Quinn; You wanna name our doghter Jack Daniels?! She is a girl!
Puck; Okey, fine. Whatever. Jackie Daniels...

Den diskussion skall jag nog fan ha när mina kids kommer ;)

14.01.11 - 18.00

Lite glad idag, mycket som går vägen för min faktiskt. Nästa resa till Stolckholm blev precis bokad med - wayoowh, jag längtar massor redan till alla! :)



14.01.11 - 15.12

Åhh, hatar känslan av att vara nyvaken och inte ha någon energi i kroppen. Kanske skall ta och trycka i mig lite frukost så jag blir människa. Varför inte en Jack Daniels frukost?!...


13.01.11 - 23.45

Åhhh, jag älskar att vara glad åt andras lycka! Är för tillfället super lycklig åt världens sötaste Carro & Jocke som nu väntar tillökning bland norrländska och tatueringar! De är nog de två sötaste jag hoppats på mest just nu, grattis som fan åter igen!


13.01.11 - 21.48

Ja jag har väl blivit lite nörd, men tycker denna mash up'en är ganska fantastisk. Den klämmer till som fan i slutet, om man orkar lyssna igenom så långt...


13.01.11 - 17.08

Whayoowh!! Jag har hittat mig en ny porris. Mark Salling


13.01.11 - 16.17

Måste erkänna en sak. Jag hade lite torka ett tag, och som ni kanske inte vet så är jag faktiskt en serie-torsk. Just nu sitter jag och följer slaviskt 13 olika serier vecka ut och in, och inatt behövde jag något nytt att börja följa. Jag har länge försökt undvika att se denna serie, men den är så satans högt rankad på alla serie-sidor jag kollat in så det var snarare en fråga om när, än om jag skulle börja kolla. Har precis kollat de första avsnitten av Glee nu, jag är inte helt såld på historien i serien, men det gör något förträffligt med musiken. Vart Jävligt såld på låten i första avsnittet, den ger mig faktiskt gåshud, och jag längtar massor till sommaren, Peace & Love, Journey


13.01.11 - 14.40

Vaknade precis, en riktigt lång och skön natt med massa sömn. Idag har jag absolut inget att göra heller, bara invänta att Johan ringer upp, så kanske jag får boka in ett möte snart igen :) Japp, idag skall bli en sängdag, bara för att det är så jävla fint väder ute. Btw, älskar min nya telefon! Hojta till om ni inte fått nummer.

Härmade Trix lite med och gick med i Bloggtrafik.
Jävligt smart sida, rekommenderar alla att gå med genom att klicka här.

12.01.11 - 23.18

Sitter och pillar lite på min nya mobil, och än så länge är jag riktigt kär i den! Whayoowh :) Har bytt nummer nu med, så om jag inte skickat er mitt nummr har jag förmodligen inte erat.


12.01.11 - 19.20

Precis hemkommen efter en ganska galen tisdags kväll i Trollhättan med bästaste Trixie & Sazzy. Blev fylla med min vän Jack hos Sazzy till en början, men sen ville alla sova, så jag och Trix drog hem till henne, och jag böjade blondera hennes svarta hår mitt i natten - sketfull. Kul vare, och röd är hon på toppen idag, mohahaha ;) Släpp aldrig lös en full Saga i ditt hår!!

Nu måste jag forsätta med lite jobb jag la åt sidan igår, och sen laga mat till en hungrig familj. Syster sitter och skriker efter mer misslyckade kärleksmums med jag gjorde häromdagen, men idag blir fan inget bak. Det blir en lång skön sömn!

11.01.10 - 15.07

Drömde om en speciell inatt, var en ganska bra dröm men insåg jag saknade honom mer än vad jag själv egentligen insett och vill veta om att jag gör. Helvete.

Nu måste jag fixa mig iording lite snabbt så jag e snygg för flickorna ♥


11.01.10 - 02.53

Precis plattat klart mitt äckliga jävla hår nu för att spara in lite tid imårn. Skall ju åka på liten resa och hälsa på fin fina flickor och ha tjejkväll som bara härliga sleaze brukar kan ha. Chips, kaffe och annat mys är för veklingar - vi kör på Jack och annan alkohol tills vi ligger med varandra och spyr i kors. God natt Sverige!

10.01.11 - 23.34

Mohaha, mamma satt och googlade lite på Staven's sjukdom nyss. Han har en missbildning på 19:e kromosomen enligt texten (eller 40% av alla med den sjukdomen har missbildning på 19:e kromosomen, men jag räknar automatiskt in honom där). Är det inte fel på just den kromosomen, så är det någon annan kromosom det är fel på iaf. Fan vad hemsk jag är, garvar på någons bekostnad. Tur att han inte lider av det dygnet runt, eller något... Hejja Quasimodo, han verkar ju lyckas i livet ändå...

10.01.11 - 17.39

Jag är lite glad idag efter två veckor av halvslarvig diet så visar vågen minus 4 :)



10.01.11 - 15.50

Helvete, nu börjar jag vända dygnet fel igen. Blev precis väckt av att mamma ringde nerifrån affären, nu skall hon köpa snus till mig, och äntligen fylla på min telefon! Är jävligt tom på ord för tillfället, vara nyvaken är inte min grej. Sitter med lite beslutsångest för om man skall ta sig ut idag eller inte, tror inte jag orkar, skönt att bli frisk ist...

10.01.11 - 03.52

True Blue the colour of me and you
I'll send you all my wishes
When I understand your point of view
I can not understand
Is it illegal to be a man
Mommy tried to teach me
But you know, I'm a simple man
True Blue the colour of me and you
I'll send you all my wishes
When I understand your point of view

I can not understand
Is it illegal to be a man
Mommy tried to teach me
But you know, I'm a simple man


10.01.11 - 01.08

Jag behöver en massa bra tips från så många som möjligt nu! Jag söker osignade band i stockholmstrakten för ett projekt du INTE vill missa! Så snälla tipsa om allt ni kan komma på och sprid det, det är lång tid kvar, men ju tidigare desto större chans för en schysst deal!

09.01.11 - 21.29

Kan inte sluta tänka på min dröm jag hade inatt... Vågar inte sova mer, det är läskigt.

Sitter och kollar massa filmer med mamma, precis kollat klart Get Him To The Greek nu, en film alla borde se som inte sett den. Min älskade Russell Brand i huvudrollen. Lyssnar igenom "Furry Walls" och längtar tillbaka till en liten lägenhet i Vårberg, skithåla men ack så fint ändå. Kanske börjar bli dags för Stockholm snart igen...


09.01.11 - 15.55

Drömde inatt att jag var gravid, var en jävligt behaglig dröm faktiskt, alldeles för behaglig för att det är behagligt när man väl vaknar. Helvetes bajs också, detta är inte bra!

Sjuk som fan nu igen med. Jag hatar förkyldningar, önskar de bara kunde försvinna...



09.01.11 - 02.57

Hahaha, ibland får Aftonbladet mig att skratta som en blådåre...
Smart eller bara jävligt funtad? (detta är en länk)

08.01.11 - 21.21

Weeey!! Hardcore Superstar kommer garanterat tillbaka till Skogsröjet 2011! Snacka om att ha världens bästa "husband". Sen blir det framflyttat två veckor med för att försöka locka mer folk. Jag gillar mängden som fanns på plats 2010, litet, enkelt och intimt. Jävligt mysigt! Fast det skall väl ifs gå runt med...
Läs hela artikeln här.

Bild tagen från google.se

08.01.11 - 17.38

Grym spelning igår faktiskt. Fick mig ett par nya favoriter inom en genre jag inte alls gillar - jävligt lyckat och heja mig om jag får säga det själv... Var helt jävla trasig dock, ville bara gå och lägga mig i en soffa hela kvällen och självdö lite.

Syster är och handlar nu för alla i hela huset är sjuka utom hon. Väntar på att det skall bli mat och fördriver tiden med en massa jobb jag egentligen inte har någon som helst ork med. Jag är fortfarande paj, plus en förkylning jag inte  orkar med.

Och nu vill mamma jag skall börja snusa igen. Välkommen tillbaka Rapé ♥


07.01.11 - 16.16

Helt jävla otrolig kväll igår! Jag orkar inte röra ett hårstrå idag. Allt värker just nu!
Efter Gokarten igårsom någon random porris vann så var det två timmar paus då alla skulle iväg och äta och så innan vi skulle mötas upp på JAM. Jag sket i maten, drog till Rockbaren ist. Aaaaah mitt älskade Rockbaren! Micke jobbade, och Hans stod i garderoben (eller satt ifs i baren)... Jag vart fan full när MJ kom och mötte upp mig där. Jag blev dränk av massa gratis shottar, ganska jobbigt att vara stammis ibland. Inte för att jag blev full, snarare för att jag tänkte ta det lugnt då jag skulle upp för jobb kl 5 imorse...
Bort till JAM sen då, gratis öl där, spelning tror jag det var, minns inte så jävla mycket. Sen tillbaka till Rockbaren (av någon okänd idiotisk anledning). Mer gratis - helvete!

Sen kom kusin och plockade upp mig 05.15, efter 2 timmars sömn och jag vaknar fullare än när jag gick och la mig. Spydde som en gris 3 gånger innan jag väl tog mig ut i bilen. Sen var dessa 4 timmar arbetsdag bara bajssnack, hon ångrade sig lite och det blev 7 timmars idag ist, och då ville jag skjuta min söta kusin.

Att jag lever just nu förstår jag inte själv. Och jag dör lite på innsidan när jag tänker på att jag måste ta mig till Valand ikväll för JAM spelningen, annars kommer Calle och Renée döda mig med tandpetare. Jag vill bara radera denna dagen helt känner jag just nu...

06.01.11 - 11.35

Nyvaken med tuppen (för att vara mig). Skall iväg på JAM-fest idag, gokart, air hockey turnering och avslut med öl och unplugged spelning i affären. Känns som detta kommer bli grymt bra dag. Börja planera lite med René med - detta kommer bli awsum, nu kör vi! :)

05.01.11 - 22.45

Mysig kväll med Pixie på Rockbaren ♥. Lyckades äntligen få köpa mig ett par vinter skor när jag var i hågen på stan med med skofantasten no.1, supermysiga! Nu blir det mer Rena Rama Rolf och tidig säng, JAM-fest imårn ju. Taggad till tusen faktiskt, detta kommer bli grymt, sen JAM-spelning på Valand på fredag :)

Blev dessa, Jävligt mkt snyggare dock lite ner vikta...


05.01.11 - 16.46

Är så fruktansvärt jävla taggad på Nikki Sixx nya projekt, bok + platta - This is Gonna Hurt. Boken släpps i April, och plattan kommer i Maj. Låten de ger en sneek peek på i slutet av trailern gör alla mina förhoppningar gigantiska - det kommer bli fantastiskt!



05.01.11 - 15.31

Blev väck imorse av kusin som ringde, blir lite jobb för mig på fredag. Gött med pengar, men börja klockan 6 på morgonen? Jag hade ju kunnat slippa det...

Somnade om en liten sväng och gick sedan upp för morgonciggen i vanlig ordning. Någon idiot skulle göra u-sväng i all den nya snön som inte blivit skottad här mitt i korsningen, körde fast på en gång (förstår ifs inte hur det kunnat snöa konstant i 24 timmar och inte en jävel har skottat än...). Försökte hjälpa honom loss med hans sönderblonderade brud som satt bakom ratten fattade mindre än ingenting och texted "idiot" skek fram i hennes söndersolade panna. Han skulle ringa hjälp tillslut för det funkade inte och han såg mest ut att vilja ha ihjäl henne...

Skall väl fixa mig iordning lite nu, blir mys på rockbaren med Pixie om typ 2 timmar :) ♥

04.01.11 - 23.36

Äntligen klar med all skit... Förmodligen mer imårn ändå. Tänkte slo mig i ro inför kvällen nu och tagga ner med Rena Rama Rolf. Underbar man dedära ♥


04.01.11 - 18.43

Blev en helskum kväll igår... Myste lite hemma hos en super sjuk Sophia, lagade lite mat till henne och drack en massa te samtidigt som vi kelade med hennes groggy katt... Blev en ganska tidig kväll där dock så drog mig vidare in till stan för att möta upp Olivia med en jävlans massa grabbar. Blev ett par öl och vidare till Babar, drinkar och jag hittade Nitton i allt vimmel. Insåg efter Babar jag ogillade Avatars roddare starkt (som var med oss under kvällen) då han utan någon anledning alls gav mig en utskällning efter noter för något jag inte alls gjort fel! Blev så förbannad så jag tillslut beslutade mig för att hela vägen hem och kom hem runt 6 på morgonen.

Idag är jag sjukt jävla bakis av någon anledning, så jävla full var jag ju inte igår. Skall sätta mig och sköta lite jobb nu för en gångs skull. Orkar dock egentligen inte röra mig alls. Inte ens fingrarna över ett tangentbord... Jävla dag detta blev då...

Förresten, något helskumt hände mig igår. Kände att något kändes skumt med min ena kindpiercing hemma hos sophia och såg kinden hade svullnat upp och gömde piercingen lite... 30 min senare kollade jag spegeln igen och då hade hela jävla kulan åkt in i kinden... Har nu fäst en jävla plastbit runt i hopp om att det skall läka ihop lite, men hojta gärna till om ni har andra tips på vad man kan göra. Jag vill INTE plocka ut den! Det gör inte ens ont...

02.01.11 - 15.17

Blev en ganska mysig halvgalen kväll sådär igår... Var satans full när jag kom hem av någon anledning, vet inte riktigt hur det där gick till... Fick träffa lite kul människor jag inte sett på länge iaf, riktigt bra göteborgare stöter man inte på allt för ofta...

Sitter idag och är allmänt jävla förbannad på människor bara. Var fan längesen jag kände mig såhär mistrodd av hela mänskligheten... Tänkt länge det senaste på hur mycket vänner jag har egentligen. Jag har en tendens till att ha sjukt mycket vänner som alltid är med på upptåg, alltid har något ess i armen och är glada som fan när man träffar dom. Men det senaste fenomenet kom jag på när mormor gick bort. Jag plockar upp telefonen för att ringa någon att bara prata av mig, men det finns inte en jävel som jag vill prata med, som jag känner jag kan ringa när som helst utan anledning för att bara prata... Det har egentligen ingenting med varför jag är förbannad idag att göra, idag är bara en skitdag sedan jag insett att ingen människa är så bra som du själv tror och hoppas. Så varför anstränga sig egentligen? Ingen verkar ju bry sig ett jävla skit iaf tills den dagen då det behöver min hjälp till något...


01.01.11 - 21.25

Tänkte åka in till stan nu och träffa en som jag inte får berätta om är i stan... Hinner inte blogga så jävla mkt för jag sitter och pillar på en ny design som jag hoppas på att komma upp snart... Nu blire jag, Jack och "cencur" ikväll iaf ♥

Så jääävla bra!

01.01.11 - 15.34

Blev en ganska lyckad kväll igår iaf, lugn och skön, fast ändå inte. Lagade vad jag antar var det bästa jag lagat någonsin, pappa gick runt här hemma efter och skrek "fy fan vad gott det var" flera gånger efter maten... Gick över till kusinerna sen, en mysig kväll för mig och Jack. Fick lite breakdown på tolvslaget, första gången jag tänkt sedan allt hände... Har inte velat skriva det här tidigare men är väl kanske dags nu... Mormor gick bort i tisdags på morgonen. Har väl inte riktigt gjort någon sörj process innan inatt då hon i mina ögon varit ganska väck de senaste tre åren. Men nu är hon borta iaf. Pratade med världens bästa kusiner om det inatt när jag bröt ihop lite, tråkigt med ändå lite behövligt tror jag. Nu får jag väl satsa allt jag har på vad jag håller på med, och just nu ser jag faktiskt ganska ljust på nästa år...

Full naken blondin...


RSS 2.0