28.02.11 - 13.42

Igår var en bra dag. En mycket bra kväll på det med. Mötte upp J och drog till Rockbaren för att sänka några kalla en liten sväng. Han skulle hem tidigt så skulle bli en ganska lugn kväll. Men sen råkade han missa tåget han skulle ta, sa han iaf, så han skulle ta sista tåget hem ist. Då stod han i baren sen och sa att han funderade på att kanske råka missa den med. Det ena ledde till det andra och det slutade med att vi var kvar tills dom stängde. Finn var med och bjöd på shottar - som vanligt. I like Finn.

Sen drog vi till Lilla London när Rockbaren stängt. Satt där i ytterligare en timme och drack drink, snälla ägaren från 7ans bjöd på gin & tonic (tror jag det var iaf). Jag var ganska packad redan då, och dom gjorde ju inte saken bättre. Fick även veta att man inte får sitta på borden inne där, inte ens när man egentligen bara gränslar någon för lite hångel. En tjej kom fram och gjorde bort sig med. Jag skrattade som fan åt henne för hon fattade nada när jag sa att det var fel att hon kom och tyckte vi såg "underbara och så kära" ut.

Fyllekäk på vägen hem såklart. City kebab - mumma! Fick dock sitta och torka rent en jävligt kladdig J mer än jag fick äta. Men det var det värt, kul att han såg lite ut som ett mongobarn som inte kan äta själv ordentligt. Hemhjälp sökes! Och det slutade med att vi inte orkade vänta på bussen till repan, så drog hem till honom, mitt ute i ingemansland. Karate Kid härjade skönt nog inte inatt, dock vaknade jag ett antal gånger av olika alarm som gick igång i huset på morgonen. Somnade ganska lätt om varje gång dock, han hade rätt om att det var världens skönaste säng.

Fett bakis nu. En langare kom till mig inne i stan och frågade om jag ville ha kokain, han tyckte det såg ut som att jag hade en jobbig avtändning så som jag satt och skakade.


27.02.11 - 16.34

Trots min ilska så slutade gårdagen helt okej ändå. Jag är faktiskt ganska glad att det finns människor som Nitton och Simon ibland. De får en liksom på bra humör utav att bara sitta och se dumma ut. Kollade på massa live-spelningar och babblade skit. Jag satt mest och var lite bitter, kröp ihop i soffan och dregglade lite över pojkarna på tv'n. Sänkte en hel flaska vin där i bitterheten. Var kanske inte så smart för jag blev bara mer och mer förbannad ju längre kvällen gick. Mår idag piss för vilken jävla bitch jag var igår, jag hatar att få en bitch attityd! Ringde och bad om ursäkt på en gång när jag vaknat imorse. Tur han tycker det är lite hans fel jag betedde mig så. Fan ta mig. Mitt huvud dunkar sönder.

Världens bästa, Simon & Nitton ♥


26.02.11 - 20.16

Nu är jag faktiskt lite ledsen på riktigt. Ligger på rygg i sängen, kollar Family Guy och halsar vin. Detta blev då fan inte som jag tänkt mig, så långt ifrån det bara går faktiskt. Mest hatar jag att man hoppat andra grejer för man suttit och väntat på... precis ingenting...

26.02.11 - 18.39

Jag börjar bli lite orolig... Men försöker glömma bort det och skrattar mig gråtandes till underbara underbara Ozzy, finns ju ingen man som honom. Han vill jag ha i en liten låda ♥


26.02.11 - 16.13

Vaknar till lite förödande besked. Jag tänker av hänsyn inte nämna några namn alls, men en väldigt nära vän till mig skall inom ett par månader nu tydligen bli faster. Och det får mig att tänka till ordentligt. Vad är det för jävla baby-boom som är påväg? Eller som egentligen skett de senaste 2 åren. Varför känns det som att alla skaffar barn till höger och vänster för att det är någon snygg "atteralj" att ha till sina ballerina skor till sommaren?! Jag blir faktiskt lite galen på detta. Någon jävla åldersgäns borde faktiskt sättas in, eller ett lämplighetstest åtminstonde. Jag tycker faktiskt detta börjar bli lite pinsamt.

Min vän frågade mig om hon var sjuk i huvudet för hon inte kunde känna glädjen lika mycket som oron, och det tycker jag absolut inte! Hade min bror (som är i samma ålder som hennes) kommit hem och sagt han skulle bli farsa skulle jag ha slagit honom i huvudet med en stekpanna där på fläcken! Det känns inte som folk tar barn som något seriöst längre. Är man kär skaffar man barn, så är det bara. Skitsamma om det är åt helvete om ett år, är du kär i din respektive just nu så skaffa barn förihelvete. Det är så det skall gå till nu, och bry dig för all del inte alls om vad som hade varit bäst för din unge. Nej stackarn får väl anpassa sig efter ditt liv och din livsstil. Ja, jag är faktiskt lite förbannad just nu.


26.02.11 - 05.10

Nu skall jag fan försöka somna lite på riktigt! Är lite smått glad och vill helst bara vakna nu på en gång. Pratade ju med J igår och han hade tydligen bokat mig till imårn (idag) utan mitt vetande. Denna gången ville han tydligen göra något "lungt och mysigt". Vette fan vad det skall betyda, vi brukar alltid umgås över ett par öl och ta det därifrån. Skall bli jävligt intressant detta, är faktiskt lite nyfiken på vad vi kommer hitta på. Skulle ifs vara ganska härligt om jag slapp folkmassor, är inte ett dugg taggad på det. Speciellt inte med honom efter sist vi var ute och folk hela tiden kom och frågade mig när han var på toa om "han var han". Ja, det är han som är han! Nu har jag satt punkt på det! Det är nästan bara irriterande efter ett tag... Nu blir det sängen och förhoppningsvis inga fler mardrömmar!

26.02.11 - 02.08

Jag har faktiskt haft en ganska lugn och skön hos Simon ikväll. Gjorde klart vardagsrummet med - det blev faktiskt sjukt nice! Sen kollade vi två filmer och blev feta som fan. Jag bjöd på lassange med, eller mamma egentligen. Det var jävligt gott faktiskt. Nitton kom förbi en liten sväng med. Visade dom ett litet klipp jag kom och tänka på när Nitton sa något dumt som vanligt, så nu längtar jag tillbaka till Nuntorp massor. Well well, man kan inte göra saker ogjort eller glömma skit som har hänt. Ibland vore det dock sjukt trevligt om man kunde ta sig tillbaka ibland. Hur mycket Sanna och jag är bråkar och även om jag skulle hata henne, så saknar jag henne ändå lite ibland. Jag tror jag aldrig någonsin kommer få tillbaka vad vi hade, så därför känns det lönlöst att försöka. Dock önskar jag att jag bara för en dag kunde få se henne dansa runt i underkläder till Grease, dricka outspädd äcklig grön likör, röka på rummet, bryta alla regler som skolan har och ja, självklart se på Grogg!


25.02.11 - 17.08

Blir en lugn dag idag. Har drömt massa mardrömmar inatt så skall hem till Simon nu och måla lite så jag kan tänka på annat. Blir lite käk där med, sen massa filmer och fettis-dag. Mhmm, var länge sedan jag hade det så skall bli fruktansvärt skönt. J ville hitta på något imårn, något lugnt för en gångs skull, får väl se hur det slutar. Ikväll blir det fan lugnt iaf!

25.02.11 - 04.04

En förjävlig dag slutar nu lite bättre. Pratat med J flera timmar som vanligt, allt känns alltid lite bättre så. Kollar på världens bästa avsnitt av Family Guy nu med och skall sova.


24.02.11 - 23.39

Denna degen blev bara skit tillslut. Skönt att prata lite med Sophia dock ♥ Nu blir det Family Guy och försvinna in i sängen. Mhmm, bjuder på denna. Den är lite glad iaf.


24.02.11 - 18.32

Nu åker jag till min fina Sophia och hennes gubbe. Förhoppningsvis kan hon få mig på lite bättre humör, hon brukar ju vara bra på sånt... Skönt med mysig tjejkväll, har saknat det.


24.02.11 - 17.20

Mina finaste Trix & Sazzy åker till England idag. Jag är faktiskt lite ledsen i ögat på riktigt. Jag vet Sazzy kommer komma hem för hon har fått jobb. Men jag blir ledsen när Trix tjötar så mycket om att hon vill flytta till England, jag tror inte denna resa kommer göra att hon ångrar sig direkt... Idag är verkligen ingen bra dag.


24.02.11 - 15.48

Kvällen började ganska bra tillslut ändå. Mötte Johanna och gick hem till Hall för att få i oss ett par öl och samtala lite. Trevlig kväll. Blev dock ett helvete på vägen hem, och nu har jag mått piss hela jävla morgonen. Tänker inte gå in på vad det handlar om, men inget står rätt till om jag kan fatta mig så. Nu skall jag försöka ta tag i lite jobb så jag kan glömma att gårdagen och denna morgon existerat. Jag vill bort nu.

23.02.11 - 17.09

Sitter hemma hos Simon nu framför hans jätte-dator, eller tv heter det väl egentligen... Han skämmer bort mig med mat och jag har precis målat klart vardagsrummet. Är ganska mysigt att sitta här i hans säng med så jävla dåligt isolerade väggar så man hör hans "skönsång" från duschen. Är fruktansvärt ölsugen med, vette fan hur jag skall lösa det...

23.02.11 - 14.44

Skall upp till Simon en sväng nu. Måla klart i vardagsrum och sen vill jag träffa Johanna. Jag har ett och annat att säga henne. Är jävligt sugen på öl med, Rockbaren kanske med? Den som lever får se... Förövrigt har jag en stor klump i magen. Varför händer alltid detta mig? Finns en människa jag önskar död just nu, elle bara att försvinna. Inte för jag känner människan, men det skulle vara jävligt skönt...

23.02.11 - 12.32

Jag måste vertkligen se till att komma iväg till Getaway i sommar! Nu har Adept gått och blivit bokade med, jag får för inget öre missa Getaway föriehelvete!


23.02.11 - 03.22

Visste ni Dregen skall vara med i en nytt tv program han tydligen varit med och skapat?
"Ge fan i våra vatten" kommer serien heta och kommer (vad jag uppfattat det som) att handla om fiske och hans förkärlek till våra svenska vatten. Serien kommer starta i September 2011 och sändas på tv4 sport. Jag är ingen fantast av fiske, men känns ju jävligt dumt att inte kolla när min blivande man är med i tv...

Bild på Dregen från inspelningen.

22.02.11 - 23.37

Hahaha, hittade konstigaste sex-leksaken ever när jag var inne på Martinshop och letade efter tillbehör till J's alla-hjärtans-dag present. Förstår verkligen inte vem som vill ha sånhär?!

"Sqweel är en revolution inom orgasmer! Den sensationella nya oralsex simulatorn har ett hjul med tio retfulla tungor som kommer att slicka dig till orgasm igen och igen och igen."

Klicka här för att beställa en till dig själv ;)

Någon i sin ensamhet som är sugen på oralsex utan partner?


Dag 16.

Jag och Trix började som sagt på ett litet projekt för att slösa tid och få alla läsare att lära känna oss på riktigt och kanske även få ta del om saker man annars inte skriver om. Vill ni läsa svar på tidigare ställda frågor jag svarat på och kanske missat läsa kan ni kika under fliken "This is Whacked" i Arkivet till vänster. Och eftersom vi gör detta ihop tycker jag ni får gå in och kolla Trixie's svar med genom att trycka här.

Dag 16 - När jag blev av med oskulden.
Eftersom jag och Trix är lite mer urflippade och vulgära än de flesta andra bloggare som håller på med dessa listor blev denna fråga utbytt med något annat tråkigt som skulle stått här egentligen, typ vad man hade på sig idag, vilket kaffe man helst dricket och sådant annat bögigt, sånthär är ju fan så mycket roligare...

En ung liten pojk vid namn Andreas "Svinto" Petersson tog min oskuld. Jag var typ 13 tror jag och vi hade varit tillsammans ett par månader då det hände. Det kändes rätt på alla sätt, och det är jag jävligt glad för idag. Visst var jag kanske lite ung, och fattade inte grejen. Men till skillnad från många andra är jag jävligt nöjd med att det var någon jag "älskade" och var tillsammans med, och absolut ingenting jag ångrar. Själva sexet var väl dock inget att skryta om. Det var till större delen 4 timmar evigt missionären juck och jag kunde verkligen inte förstå vad folk tyckte var så jävla grymt och skönt. Det gjorde mest ont efteråt, förmodligen bara av torka och irritation, men jag ångrar som sagt inget. Han var en duktig brottare på den tiden, väldigt välbygd för att vara så ung. Tror han är anledningen till att jag älskar muskliga mans-tuttar idag. Hans var nästan större än mina på den tiden och jag han sedan dess haft en liten förkärlek för stora, fasta välträndade tuttar. Vi håller kontakten än, och jag kan inte sluta nämna jag är jävligt glad han var min första...


22.02.11 - 20.39

Jag vet inte riktigt hur ni gör, men jag är ju då inte en utav de som följer melodifestivalen. Hittade dock detta klipp nyss och tyckte det var lite coolt. Nästan lite bättre än Casablanca & Marie förra året. Lena är ifs lite för mkt när hon håller på, men älskar att de för andra året irad tagit in ren jävla rock till mellanakten. Stort plus på det faktiskt! Dead By April är ju faktiskt sjukt nice. Tycker dock lite bättre om Casablanca förra året, man är väll sleaze!?...


22.02.11 - 18.03

Hahaha, satt precis och läste Aftonbladets nöjes sida och hittade bästa skrällen på länge! Det nya tv-programmet "101 sätt att åka ur en gameshow" har nu blivit 102 sätt...
Den forna "Kungarna av Tylösand" deltagaren medverkade och skulle svara på frågor. Fick man fel på frågan fick man en släng av katapult flygning ner i en pool. Joakim "Jockiboi" Berg är sedan tidigare rädd för höjder och hade tidigare på dagen avnjutit en thaibuffé i Argentina där programmet spelades in.

– Jag var risig i magen. Först sket jag på mig lite, men sa inget. Sen svarade jag fel på en fråga och drabbades av panik. Då kom allt på en gång. Jag började skrika "Bryt! Jag har skitit på mig!

Jag är superlycklig att tv3 kommer visa denna händelse i tv när programmet startar den 3e Mars, dock är Jockiboi inte med fören i avsnitt nr 2. Någon mer än jag som fortfarande älskar kiss och bajs humor? Detta är ju för fan bokstavligen talat skitkul!


22.02.11 - 17.01

Shit, det blev en lång natt av enbart en massa sömn. Sovit 13 timmar - fy fan vad jag behövde det. Är dock helt öm i hela kroppen av allt det senaste. Väntar på att lite mer av familjen skall komma hem så skall jag laga korv stroganoff - så jäääävla gott. Har väntat på det sedan "Regular Ordinary Swedish Meal Time" gjorde det för ett tag sedan. Jävla fin insperation man får av dom asså. Skall nog hålla det rent idag dock.

21.02.11 - 22.37

Är så jäävla slut i kroppen nu! Blev ingen sömn för mig inatt alls denna gången heller. Satt och pratade med J till typ 5 på morgonen, sen skulle jag ju ändå upp klockan 6, så vad var vitsen med att sova? Min nya gynekolog var en äcklig gubbe till en början, men han var faktiskt sjukt skön när vi väl satte oss och pratade. Lite förvirrad och så, men så länge han sköter sitt jobb skiter väl jag i om han vet vilket datum det är idag.

Åkte hem till Simon direkt efter det. Skulle handla lite åt honom och måla och så. Gick inte så jävla bra dock för jag däckade som en klubbad säl så fort jag kom in. Vaknade typ 4 timmar senare av att det var helt tomt i lägenheten, Simon hade då tydligen på egen hand med sitt gipsade jävla ben hoppat på en spårvagn och åkt in till backaplan för att handla. Idjut... För er som sett min facebook idag så har ni kanske sett bildbeviset för hur ansträgnd han blir av att hoppa runt så. Bilden på den svettiga t-shirten är alltså inte min, utan Simons...

Har var lite duktig idag med till råge på allt. Han har idag upptäckt att det inte går att ta stöd på en oläkt bruten fot! Jag hörde en duns och lite gnällande när jag stod och målade, men det är absolut inte första gången det händer (det händer minst 2 ggr varje gång jag är där) så jag brydde mig inte så mycket om det. Sen ropade han på mig, och det lät illa. Smartass Simon hade rest sig, glömt han hade en bruten fot (som nu dessutom inte är gipsad), hans pjäxa var inte på vid detta tillfälle heller, då han satte ner sin brutna fot för att lägga över tygnden från sitt friska ben till det brutna. Smärtan av att se honom där på golvet fick det fan att göra ont i min fot. Testa aldrig detta hemma barn!

Jag har fått gjord lite skit idag med. Före bilder här.

Resultatet efter. Tur Simon är tillräckligt trygg för att ha lila vardagsrum ;)



21.02.11 - 04.12

Detta är fan det bästa som finns - ögon och öron orgasm i ett! Låten är fruktansvärt jävla härlig, och jag bangar fan inte på att ligga med blondie - wayoowh! ♥


20.02.11 - 23.46

Haha, detta är fan det bästa jag sett på länge! Jag förstod aldrig riktigt vad J menade när han tyckte jag var sexig, men nu föll alla bitar på plats xD Peter Griffin is king!


20.02.11 - 22.39

Haha, smygkikade lite lätt på årets Big Brother. Upptäckte till min förvåning man faktiskt kände någon i huset iår, lite småkul. Har dock sett han inte fått världens bästa cred nu i början. Tråkigt, och vet väl inte hur han e nuförtiden ifs. Han var dock en otroligt charmig och snäll kille då jag träffat honom förr, och jag tror inte så mycket förändrats. Skyller på tv. Jag håller då fan alla tummar på honom iaf, Nicky, ro hem detta nu!


20.02.11 - 21.13

Åhh, jag älskar grabbarna i Regular Ordinary Swedish Meal Time! Så sjukt jävla härlig humor, snygg kock och ahh, vad fan behöver ett matlagnings program mer än det?!

Senaste klippet

Dag 15.

Jag och Trix började som sagt på ett litet projekt för att slösa tid och få alla läsare att lära känna oss på riktigt och kanske även få ta del om saker man annars inte skriver om. Vill ni läsa svar på tidigare ställda frågor jag svarat på och kanske missat läsa kan ni kika under fliken "This is Whacked" i Arkivet till vänster. Och eftersom vi gör detta ihop tycker jag ni får gå in och kolla Trixie's svar med genom att trycka här.

Dag 15 - Mina framtida familjeplaner.
Så jävla planerat har jag det väl inte. Jag vet dock att jag inte vill vara en gammal mamma, men jag vill inte ha ungar för snart heller, inte nu när livet rullar på som bäst. Jag tror nog först och främst jag skall skaffa mig en pojkvän, mhmm, det låter som en bra idé. Jag vill gifta mig, tror jag, iaf om det känns rätt när jag hittat mig en karl. Jag vill nog dock ha mina barn först i 3-4 år och se så att allt funkar då med innan jag är säker på att det är rätt. Har sett aldeles för mkt av skilsmässor efter barn. Jag skall fan vara säker på allt när jag gifter mig.

Jag skall ha två barn med, helst pojkar, helst tvillingpojkar. Det tycker jag är coolt, plus att jag slipper föda barn mer än en gång med. Sen tänkter jag bli världens bästaste såndär desperata hemmafru. Jag tänker vara snor rik tack vare min karl och bara glida lugnt med mina småpojkar, och jag tänker inte sminka dom, för de föddes med kajal! Dom kommer vara världens coolaste ungar iaf och jag kommer bli ballaste morsan och bästa frun ever!



20.02.11 - 19.23

Allt flippade ur igår. Började cp, jag och Johanna åkte runt på olika spårvagnar fram och tillbaka i stan och drack vin. Sen blev jag försökt att bli övertalad till att tro på Jesus av livets ord, funkade inte. Men Johanna åt upp en massa bullar de bjöd på. Sen biljard, jag blev skitfull och biljarden var väl inte ett så jävla lyckat spel, men kul var det. Rockbaren efter det, där flippade allt ut. Jag sjönk till en viss idiots nivå och alla blev för fulla. Blev less på hur Johanna betedde sig och försökte få hem henne, utan lyckat resultat. Mår lite kasst idag för hut jag slutade kvällen, men jag är glad att personalen på Rockbaren tycker om mig tillräckligt för att hjälpa och förstå. Jag älskar Rockbaren!



19.02.11 - 17.29

Det blev en helt urflippad kväll igår. Jag var full like a kastrull och har inte riktigt koll på vad som hände hela kvällen. Minns dock jag tog mig till Rockbaren med Madde, fasnade lite där med henne längre än vad som var tänkt (Happy Hour!) men drog oss upp till Valand sen iaf. Vi blev ganska sena dit för Madde ser ju ut som en spårvagn... Missade första bandet, andra lät bajs, träffade Molly, Martin & Amalia. Jag och Amalia shottade min present jag fick av J på toaletten och sen gick allt utför. Vi fyra lämnade Valand för att ta oss till Stars n' Bars, jag hängde med av en anledning (utan jacka mitt i natten?!), jag vill träffa Nelson! Det var för många månader sedan sist så ville krama lite på honom. Han är bra! Det var tråkigt och dött som fan där dock så åkte till Rockbaren sen, kändes ganska tryggt eftersom jag hade min jacka i garderoben där fortf. Där var det superkul igen, fast Madde var på lite kasst humör... Calle & René kom förbi med, då blev allt satans kul. René visade tuttarna som vanligt, Calle öppnade plånboken som vanligt och han bjöd på sina tankar om mig. Jag är tydligen en människa som lyser upp en hel tillvaro så fort man ser mig. Det är faktiskt inte första gången jag hör det, men jag tröttnar aldrig på att veta om mitt hemliga vapen ;)

Minns inte hur jag kom hem om jag skall vara ärlig...

Dag 14.

Jag och Trix började som sagt på ett litet projekt för att slösa tid och få alla läsare att lära känna oss på riktigt och kanske även få ta del om saker man annars inte skriver om. Vill ni läsa svar på tidigare ställda frågor jag svarat på och kanske missat läsa kan ni kika under fliken "This is Whacked" i Arkivet till vänster. Och eftersom vi gör detta ihop tycker jag ni får gå in och kolla Trixie's svar med genom att trycka här.

Dag 14 - Min drömman.
Svår fråga. Jag skulle helst av allt vilja korsa Dregen och Nikki Sixx, men de är för olikt lika för att det skulle bli något bra tror jag. Mest är jag nog lite kär i Dregen tror jag, han har en charm jag älskar högt och han är precis lagom lång (kort). Sexig som få - namnam! Nikki e ju ifs äckligt perfekt jävla snygg med. Han har lixom allt så att säga... Kort och gott så skall drömmannen ha lagom långt svart hår, en massa kajal, tatueringar, gärna piercingar. Klä sig och bete sig som en jväla rockstjärna, men egentligen vara supermys. Mhmm, honom vill jag ha till varje pris. Dock har jag en tendens till att i sjävla verket hitta motsatsen, tyvärr.


18.02.11 - 16.23

Weey, hittade precis Sum 41's nya låt på youtube. Detta är första singeln från plattan som släpps den 29e Mars, "Screaming Bloody Murder". Tycker själv denna låt har ett jävligt soft sound, och ser fram emot plattan! Lyssna själva och avgör...


Dag 13.

Jag och Trix började som sagt på ett litet projekt för att slösa tid och få alla läsare att lära känna oss på riktigt och kanske även få ta del om saker man annars inte skriver om. Vill ni läsa svar på tidigare ställda frågor jag svarat på och kanske missat läsa kan ni kika under fliken "This is Whacked" i Arkivet till vänster. Och eftersom vi gör detta ihop tycker jag ni får gå in och kolla Trixie's svar med genom att trycka här.

Dag 13 - Mitt livs bränsle.
Här skall vi då klämma in vad vi tycker om att dricka. Gissa vad jag lever för då? Mmmm, Jack Daniels. Han är bra på alla sätt som finns, och det bästa av allt - han är jävligt god! Bäst med lite cola, eller Dave special. Dave tvingade en gång i mig Jack som han blandat ut med äppeljuice, såg förjävligt ut, luktade förjävligt men är fruktansvärt jävla gott! Alla borde fan testa det! Bäst är Jack dock när han avnjuts med min söta vän Bob (Bobby Jack som jag döpt om honom till (Trummis i Monster Magnet och Atomic Bitchwax bla.)) någonstans backstage eller i deras turnébuss! Jack och Bob är allt som behövs för en lyckad kväll! ♥


18.02.11 - 09.36

JAAAA! Såg precis mina älskade pojkar i Monster Magnet kommer till Getaway i sommar, jag är sådär kissa-på-mig glad som bara jag kan blir just nu! Bob sa dom skulle komma i sommar till någon festival - jag trode det var bullshit. Men nu kommer dom ändå, cp glad är jag nu! Jag saknar Bob och Jim massor! Ahhh min bästaste Bobby Jack, vad vore en kväll på lyset utan dig?! Wiie, nu blire jobb med ett leende vill jag lova!

Bästaste Bobby Jack, snart tillbaka!
Söt bild xD Haha, Jim är förövrigt bäst han med

18.02.11 - 09.22

HELVETE! Hur kan jag vara så fruktansvärt jävla efter?! Jag hatar att vara utan dator, nu är jag helt cp-sur för att jag missat Peace & Love släppt Mimikry till i sommar. Dom skall ju ifs spela ändå, men sånt vill man veta på en gång. Ahhh, nu blev jag lite glad ifs med, MIMIFUCKINKRY i sommar kommer bli så fuckat jävla niiiiice!!! ♥


18.02.11 - 04.40

Jag förstår mig inte på Sonisphere just nu. Ni som var med förra året vet vilken jävla folkmassa som rörde sig, det var helt jävla fantastiskt att alla jävla rockers fanns på en sådan liten yta i så många timmar - jag älskade det. 45 000 gästade lervällingen i Stora Skuggan och det var awsome (borstsett från uruselt väder). Iår flyttar de sig till betongmark vid Globen, och iår har de endast plats för 18 000 besökare. En stor jävla skillnad från förra året och jag förstår inte hur de skall lyckas. Visst är det långt ifrån samma kvalité på banden som förra året, men känns som att de biljetterna kommer gå fort som fan, sen kommer säkert ännu fler säljas ändå, och ännu fler dör. Detta skall bli en intressant vistelse vill jag lova. Passa på att vara först till kvarn nu när de släpper biljetterna den 25:e!


18.02.11 - 01.13

Såg Accept blivit bokade till Sweden Rock nu med. Lite blandade känslor över det från min sida. Vill gärna se dom, men J var och kollade de här i Götborg i tisdags och det var tydligen ingen höjdare. Tur man inte la pengar på det, hoppas det blir värt att se i sommar...


18.02.11 - 00.06

Hatar att jag hade så jävla rätt! Har vart fullt jävla fräs hela dagen. Började och åkte och jobbade, sliter på röven som fan att springa i trappor när man bara ligger framför datorn annars. Åkte direkt efter det och mötte upp JP, hon skulle handla ett kort till sin pojk eftersom han kommer hem imårn och de inte kunnat fira alla hjärtans dag. Slutade med att jag fyndade big time i samma veva. Åkte hem till Simon sen, blev massa spackling igen. Jag är helt körd nu och imårn blir det jobb igen. Är fruktansvärt glad att syster ställer upp och hjälper mig imårn, så blir nog en ganska kort dag imårn iaf. Nu blir det tamejfan bums i säng! Lägger upp bilderna imårn på kortet och mitt fynd.

17.02.11 - 09.24

Yes, ännu mer bra nyheter innan jobbet! Sonisphere har nu släppt sina band inför Sverige visiten som iår blir den 9 Juli i Stockholm igen. Iår blir det dock ny plats, Globe Arenas Open Air med scener på både Globentorget och Söderstadion. Biljetterna släpps den 25e februari klockan 09.00, och gissar på att de kommer sälja som smör iår igen.
Banden som nu är klara för Sverige är;

Slipknot
In Flames
Mastodon
Mustasch
Airbourne
Dead By April
Kvelertak
Graveyard

Jag är fruktansvärt glad över 3 av släppen, 4 kan jag tänka mig att se. Detta kan nog bli ganska ballt ändå, men något mer brak tycker jag de kan komma med ;)



17.02.11 - 07.58

Vaknar faktiskt med fantastiska nyheter ändå. Sixx AM har inatt släppt den första videon och singeln från nya plattan "This Is Gonna Hurt". Första singeln blev "Lies Of The Beautiful Pepole" och den överraskar mig positivt faktiskt. Jag är så sjukt jävla taggad på att plattan skall komma nu - Yum Yum Nikki ♥ Nu blir det jobb för mig...


17.02.11 - 04.36

Hahaha, fruktansvärt söt kortfilm som gjorts! ♥



17.02.11 - 02.03

Hahaha, hamnade i en diskussion på facebook tidigare ang orgasmer, g-punkten och annan skit. Anna skickade mig en länk med denna otroligt bra skrivna text, jag kan inte sluta läsa och garva. Alla män borde läsa denna artikel från intiminformation.se, och alla tjejer borde läsa den och skicka den till sina män - asbra läsning för alla!

G-Punkten - Hur Ni hittar den

Du ska inte omedelbart rusa rätt på g-punkten utan starta med ett vanligt förspel. Det viktiga är att tjejen är våt i slidan innan du börjar stimulera din/hennes g-punkt. Om du/tjejen inte blir riktigt våt under förspelet så bör du använda glidmedel.

Ligg på rygg, helst med knäna böjda och fotsulorna på sängen. 
Lägg gärna en kudde under rumpan för att lyfta underlivet lite. 
För försiktigt in två fingrar i slidan med handflatan uppåt. Fråga henne hela tiden hur det känns - god kommunikation är en förutsättning för att ni ska lyckas hitta och stimulera g-punkten!
Pressa fingrarna lite lätt mot den främre slidväggen samtidigt som fingrarna glider fram och tillbaka i slidan. 

Du kommer naturligtvis inte att känna något annat än mjuk hud till att börja med, g-punkten ligger gömd i området mellan slidan och urinröret. Du kan känna något som liknar ränder. Tryck lite hårdare i den här delen av slidväggen och fråga henne hur det känns. Om hon inte känner något speciellt med en gång, så låt fingrarna fortsätta att söka i området. Vissa kvinnor är mest känsliga på den yttre delen av g-punkten men andra är mest känsliga på mitten eller i det bakre området.

När du träffar det rätta stället så kommer hon att tycka att det är extra skönt. Fortsätt då att stimulera detta område. Du kommer snart att märka en liten upphöjning/svullnad med fingertopparna. Du har nu lokaliserat g-punkten.
Fortsätt nu att trycka fingrarna mot den främre slidväggen och låt dem glida fram och tillbaka. Sluta nu och låt istället fingrarna gå i cirklar över området som utgör g-punkten. Försök att hålla en jämn rytm samtidigt som du ökar trycket lite. Vissa kvinnor kan få en känsla av att de är lite kissnödiga, i så fall stannar du upp i ett ögonblick. Om känslan kvarstår så bör hon gå på toaletten och tömma blåsan. 

När du stimulerar g-punkten så kommer det att sprida sig en lustfylld känsla i hela underlivet, och då även i området kring blåsan. Den här lustförhöjelsen kan ge vissa kvinnor en känsla av att vilja gå och kissa. När kissnödigkänslan försvinner eller efter att hon eventuellt tömt blåsan så fortsätter du att stimulera g-punkten på samma sätt som innan.

Nu kommer hon kanske till att visa genom kroppsvätskor och ljud att hon njuter av stimuleringen. Och den uppdämda sexuella spänningen kommer tillslut att få sitt utlopp genom en intensiv orgasm.
Vissa kvinnor kan spruta ut en vätska under orgasmen (ejakulation), den här vätskan är inte urin!

Om du fortsätter att stimulera g-punkten efter orgasmen så är det möjligt att du kan ge henne en ny orgasm direkt efteråt. Det uppstår ofta en slags pyramideffekt vid stimulering av g-punkten, med andra ord kan nästa orgasm kännas bättre än den förra. Så varför sluta när det känns skönt?
Fortsätt därför stimulera genom orgasmen och in i nästa. Men fråga henne hela tiden hur det känns. Så att du inte gör något som känns obehagligt. - Kvalitet är mycket viktigare än kvantitet!


17.02.11 - 00.30

Jahopp, nu var det offeciellt då. Såg precis att Kristy skrev på facebook att han suttit i ett långt telefonsamtal med Steve, och nu är det glansiga dagarna över för gott - Pretty Boy Floyd går skilda vägar. Steve's exakta ord var; "I can't tour because I will lose my job DJ-ing at the strip bar". Känns som en jävligt sämst förklaring för att man verkligen inte vill mer. Tråkigt som fan, men jag kände det på mig och har gjort det ett tag nu.

RIP. Pretty Boy Floyd

16.02.11 - 22.47

Nu blir det fan Family Guy och sängen. Skall upp och jobba åt kusin imårn så blir en tidig morgon, absolut inget för mig. Efter det skall jag möta upp JP och åka hem till Simon och fortsätta hjälpa honom med målandet. Full fräs imårn som sagt.

16.02.11 - 21.15

Är lite extra superglad på min pappa idag. Han har köpt mig en extern hårddisk nu äntligen så jag kan rensa lite skit på datorn - det är fan dags! Jag har så mycket skit på den som jag ändå inte vill ta bort, så nu kan jag inte ens ladda ner musik längre. Åhh min älskade musik! Skall börja pilla lite med det nu, sen blire till att utöka musikbibioteket en massa :)

Dag 12.

Jag och Trix började som sagt på ett litet projekt för att slösa tid och få alla läsare att lära känna oss på riktigt och kanske även få ta del om saker man annars inte skriver om. Vill ni läsa svar på tidigare ställda frågor jag svarat på och kanske missat läsa kan ni kika under fliken "This is Whacked" i Arkivet till vänster. Och eftersom vi gör detta ihop tycker jag ni får gå in och kolla Trixie's svar med genom att trycka här.

Dag 12 - Idag, en dag i mitt liv.
Efter som detta blivit så efter så har jag inte så stor koll på när denna dagen jag skulle skriva om var. Vet att det var någon helgdag iaf, och eftersom min fredag inte var vidare intressant så tar jag lördagen ist, det hände helt enkelt lite mer:)

Klockan 8 gick min buss hem till Göteborg igen, buss är tråkigt, men förbaskat skönt att sova på. Skönt utvilad väl hemma i Göteborg tog jag mig hem för att göra mig iordning inför kvällen. Jag skulle möta upp J och åka på förfest, men eftersom han är musiker skulle han självklart strula till det. Han hade fått massa idéer så han åkte till studion för att spela in dom innan han glömde bort dom. Han var ifs tillräckligt snäll för att bjuda dit mig så jag kunde döda Piraten med honom lite iaf innan det var dags att röra sig mot stan. Jag blev ganska packad då jag försökte bedöva min hörsel med sprit, metal är ju inte min grej...

När Piraten var död och vi insåg vad klockan var så fixade hans snälla vän en taxi så vi kom iväg till Sticky snabbt. Vi kom dock försent ändå för att missa fria inträdet, men J var snäll och pröjsade in mig iaf. Sen bjöd han på öl med, han är ganska snäll när han vill. Jag träffade söta människor överallt hela kvällen, och jag tror Siphon Fuel lyckades leverera, jag var aldeles för full för att riktigt förstå vad jag lyssnade på. Plus att jag pratade med J lite för mkt för att lyssna ordentligt tror jag. Baby Jane missade jag dock helt och hållet, satt i baren och var aldeles för upptagen med annat och andra. J försvann iväg på toa en sväng, och när han kom tillbaka sa han att han hade träffat en vän i andra baren så följde med honom dit. Hans vän han drog med mig till var Martin Sandvik, HCSS's basist. Jag vet inte riktigt hur såntdära fungerar, hur i helvete skall man bete sig när man träffar någon som honom genom en gemensam vän?! Han spelar i mitt absoluta no.1 band så vill ju bara skrika och hoppa på honom, men så får man inte göra det för man vill inte skämma ut sin vän. Jag tror jag hantera det ganska bra i slutänden iaf, han var en gentleman och otroligt trevlig trots att han skapade pinsamma och obekväma samtalämnen. Martin var där med deras merch-kille som bjöd på massa öl och shottar - sen var jag totalt ur leken.

På väg från Sticky åkte vi hem genom stan och träffade min lillasyster lite, och efter det till J's replokal för att sova. En otroligt bra plats att sova på om jag får säga det själv! Totalt mörker och tystnad, hur skönt som helst. Dock skulle ju J leka Karate Kid i vanlig ordning när han sov så vaknade med massa blåmärken. Tur jag var så jävla full så jag inte vaknade av det iaf. Jag hade en fantastiskt bra lördag iaf

Dag 11.

Jag och Trix började som sagt på ett litet projekt för att slösa tid och få alla läsare att lära känna oss på riktigt och kanske även få ta del om saker man annars inte skriver om. Vill ni läsa svar på tidigare ställda frågor jag svarat på och kanske missat läsa kan ni kika under fliken "This is Whacked" i Arkivet till vänster. Och eftersom vi gör detta ihop tycker jag ni får gå in och kolla Trixie's svar med genom att trycka här.

Dag 11 - En sak jag gör dagligen.
Sover! Det blev ett jävligt tråkigt svar, men jävlar vad jag älskar att sova! Jag gör fan inget intressant dagligen så vet inte hur fan man gör detta intressant. Håller lite med Trix då och frågar mig själv "hur fan vi tänkte när vi satte ihop dessa frågorna"?! Annars bloggar jag dagligen, och jag håller konstant stenkoll på internet för att inte missa något. Jag kan ju kalla det jobb, men jag har ett aldeles för grymt jobb för att vilja kalla det jobb :)

Dag 10.

Jag och Trix började som sagt på ett litet projekt för att slösa tid och få alla läsare att lära känna oss på riktigt och kanske även få ta del om saker man annars inte skriver om. Vill ni läsa svar på tidigare ställda frågor jag svarat på och kanske missat läsa kan ni kika under fliken "This is Whacked" i Arkivet till vänster. Och eftersom vi gör detta ihop tycker jag ni får gå in och kolla Trixie's svar med genom att trycka här.

Dag 10 - Min första kyss.
Den var ganska mysig om jag minns den rätt. Jag gick i en 1-3:a mina första år på lågstadiet, och när jag själv gick i ettan så hade jag en liten "crush" på en kille som gick i samma klass, fast som var två år äldre - Robin Bartholdsson. En kväll på fritids så var det några tjejer i hans årskull som slet in mig i kuddrummet och jag tyckte de var ganska elaka. En stund senare slängde de även in Robin och skrek på oss att bli tillsammans för att vi var kära i varandra. Vi pratade en liten stund och sedan hände det, första kyssen. Vi var tillsammans tills jag flyttade ifrån Majorna två år senare, gjorde aldrig egentligen slut heller. Fast hur jävla mycket är man tillsammans egentligen när man är 7-8 år?! Älskade känslan att vara tillsammans med honom dock, jag blev genast jävligt cool bland alla på lågstadiet eftersom jag hade en "så mycket äldre" pojkvän.


Dag 9.

Jag och Trix började som sagt på ett litet projekt för att slösa tid och få alla läsare att lära känna oss på riktigt och kanske även få ta del om saker man annars inte skriver om. Vill ni läsa svar på tidigare ställda frågor jag svarat på och kanske missat läsa kan ni kika under fliken "This is Whacked" i Arkivet till vänster. Och eftersom vi gör detta ihop tycker jag ni får gå in och kolla Trixie's svar med genom att trycka här.

Dag 9 - Mitt favoritband, och annat som spelas.
Det finns ju onekligen ett band som är lite bättre än alla andra, något som funnits med sedan dag ett och alltid har tagit största platsen i mitt hjärta - Hardcore Superstar. Dom är inte bara det band jag lyssnar på mest och tycker bäst om, de är även anledningen till att jag är där jag är idag och lever mig in i rock över huvud taget.

Året var 1999, och jag var hade fortfarande inte fyllt 11 år då min kusin en dag släpade med mig till Liseberg för att gå på en konsert för första gången. Jag hade aldrig hört HCSS någon gång tidigare i mitt liv och jag tyckte inte om rock över huvud taget. Men den dagen förändrades allt. Inte långt därefter fick jag en skiva av min dåvarande pojkvän, det var deras "Bad Sneakers and a Piña Colada" och sedan dess var jag inte bara kär, utan har älskat detta band över allt annat. Skall jag vara helt ärlig så tröttnade jag lite på dom efter "No Regrets" plattan, och tyckte personligen det gick utför. Aldeles för mkt radiomusik och kändes som mer metal kom in i bilden och det skitiga sound jag älskat försvann lite mer och mer för varje platta som kom. Men nu i November då de släppte "Split Your Lip" kom de tillbaka med ett slag i ansiktet. De får gärna bli hur mycket mainstream de vill för ifs, för de kommer alltid ta största platsen i mitt hjärta!

Lyssnar ju även på lite annat ibland, orkar inte tänka igenom så drar upp vad som finns i min iPod just nu lite lätt; Adept, Aerosmith, Andrew WK, Babylon Bombs, Backyard Babies, Bad English, Bai Bang, Billy Idol, Billy Tallent, Blink 182, Bowling For Soup, Bret Michaels, Buckcherry, Cinderella, Crash Dïet, Danko Jones, Def Leppard, Dilana, Dirty Dollars, Dirty Penny, Electric Boys, Fall Out Boy, Faster Pussycat, Gemini Five, Good Charlotte, Guns n' Roses, Hanoi Rocks, Innocent Rosie, Kiss, Lillasyster, Mama Kin, Maximum The Hormone, Mötley Crüe, Nasty Idols, Nickelback, Nomy, One Republic, Pink, Papa Roach, Poison, Pretty Boy Floyd, Pretty Wild, Rev Theory, Rise Against, Rock n' Roll Allstars, Rockstar Supernova, Royal Republic, Sabaton, Sex Slaves, Siphon Fuel, Sixx AM, Skid Row, Social Distortion, Star*Rats, Steel Panther, Sum 41, Swedish Erotica, The 69 Eyes, The Hellacopters, The Offspring, The Pretty Reckless, Theory Of A Deadman, Vains Of Jenna, Vanity BLVD, Wig Wam.

Härlig Video, fantastisk låt.
Hardcore Superstar - My Good Reputation

16.02.11 - 18.11

Shit, mår faktiskt lite dåligt på riktigt nu när jag inte bloggat på en vecka. Men det har varit mycket som hänt... Tänkte kanske försöka sammanfatta vad fan som hänt det senaste lite lätt, men skall sätta mig och fortsätta med alla dagar jag missat på mitt och Trix projekt...

08.02.11 - 14.25

Tänkte börja skriva på dag 9 nu, men kollade precis klockan och insåg jag skall vara i stan om 45 min för att komma med mitt tåg till Stockholm, och jag har inte ens packat! Kom precis hem nu, och gårdagen var helt jävla awsome! Förkröket hos Meduza blev så bra tror jag, så vi blev två timmar sena till Rockbaren. Men väl där var det ännu mer sjukt kul. Träffade stört mycket roliga människor och var fruktansvärt kul att så många man kände var ute en måndag. Efteråt drog vi hem till Martin allihop som var kvar, jag, JP, Danny, Amerikanaren och J. Hade fruktansvärt kul där, lyssnade bara på massa musik och hade trevligt, alla utom Amerikanaren som testade snus och mådde pissdåligt. Vi andra hade dock sjukt kul åt det... Blev inte så mycket sömn heller så hoppas jag somnar som ett barn på tåget. Det är hopplöst att försöka sova brevid Karate Kid. Nu har jag skitbrottom!

Dag 8.

Jag och Trix började som sagt på ett litet projekt för att slösa tid och få alla läsare att lära känna oss på riktigt och kanske även få ta del om saker man annars inte skriver om. Vill ni läsa svar på tidigare ställda frågor jag svarat på och kanske missat läsa kan ni kika under fliken "This is Whacked" i Arkivet till vänster. Och eftersom vi gör detta ihop tycker jag ni får gå in och kolla Trixie's svar med genom att trycka här.

Dag 8 – Ett ögonblick.
I fruktansvärd stress så tar jag mig igenom gårdagens tragiska och sänkta dag med alkohol idag. Får se hur fan det slutar, tidigt tåg till Stockholm imårn. Jag kan inte komma på något ögonblick just nu som jag vill skriva speciellt om. Hade planerat en jävligt bra, men efter vad som hände igår har jag ingen ork eller lust att skriva om det, alls. Därför skriver jag om just detta ögonblicket. Jag skall om 15 min möta upp J och åka upp till Meduza för lite förkrök innan det blir Rockbaren, som alla andra måndagar! Jag gillar detta ögonblicket, jag har faktiskt längtat ganska länge efter det, och jag mår bra just nu. Tackar som fan till min vän Jack D. som alltid finns för mig när jag behöver honom ♥

Förstår om ingen annan än Trix förstår sig på detta inlägg. Hon är den enda som förstår mig när jag är full, eller som vet alla hemligheter jag inte vill skriva om här. Nu skyller jag på alkoholen och tackar till Trix för att hon är världens bästa. Jag tycker inte om dig längre, jag älskar dig!

07.02.11 - 07.27

Skall nog försökta sova lite nu... Blev en hel natt på chatten med J igen. Skall se om det går att somna, mitt huvud är fortfarande i en annan värld. Gårdagen var ett mindre fiasko, allt bara rasade. Nu skall jag se till att idag blir bättre. Nu först, sova!

07.02.11 - 03.33

Har precis kollat de tre första avsnitten av "Mitt Liv Som Hellner" nu. Ganska kul serie, fast kanske bara beror på att jag alltid varit svag för Erik Segerstedt...


07.02.11 - 02.33

Åhh, han är ju så underbar! ♥


07.02.11 - 01.17

Så jävla vackert. Kan inte sluta lyssna på låten


06.02.11 - 21.28

Detta känns så sjukt hårt att skriva. Det känns som allt idag handlar om döden, och jag som hade sett fram emot idag som en bra dag. Jävla skitdag!

Jag har dragit ut på att skriva detta inlägg då jag inte kunnat samla mig ordentligt. Men jag skall till en början erkänna en sak. När jag satt och skrev det tidigare inlägget om Junior satt jag och grät, från början till slut. Det tog mig ca 2 timmar att skriva ihop allt för jag bröt ihop lite då och då på vägen dit. Men tillslut lyckades jag samla mig, det var ju ändå 3 år sedan, och visst saknar jag honom, men jag har ändå hunnit inse han inte kommer tillbaka.

Just när jag var klar med det så skriver Ante till mig. Nästa bomb släpptes. Jag vet inte om jag skall kalla det ironi med tanke på att jag i inlägget om Junior skrev att jag aldrig önskade känna samma känsla igen, för det gör jag nu. En av mina närmare vänner och gamla granne gick bort natten till igår. Jag mötte henne lite random när Bimbo var och hälsade på mig i Stockholm. Han hade någon kompis som var i stan med, så han skulle hälsa på henne, och de visade sig att hon sov hemma hos min granne då hon hälsade på, bara 50 meter bort. Sedan den dagen var Malin en stor del av mitt liv. Det fanns inget bättre än att mötas på gångvägen mellan våra hus, ta en cigg och snacka skit. Jag saknar dom dagarna. Jag har mått lite dåligt över att vi inte setts mer än en gång sedan jag flyttade från Stockholm, och det känns bara ännu värre nu. Jag har lovat Adam att komma förbi deras studio när jag kommer till Stockholm, tänkte göra det på fredag när jag hoppar av båten, och då i samma veva hälsa på Malin som bor ett stenkast därifrån. Allt sket sig nu. Och jag hatar hur hon lämnat oss, men det tänker jag inte gå in på.

Jag kommer aldrig glömma vår idiotiska spontan-tripp till Katrineholm en konstig kväll. Gubbkalas och främlingar. Men jag tror det blev ganska bra tillslut ändå, inget var förutsägbart med henne. Eller vår "sanning och konka" som ballade ur totalt. Kollade precis klippet från balkongen mitt i natten då hon skulle sjunga "När trollemor lagt de elva små trollen...". Det låter helt förjävligt, och hon kan inte texten. Men det är vackert på sitt vis, det är så kommer jag alltid minnas dig älskade vän, helt fuckin' crazy ♥

Jag saknar dig en massa, Malin Czarnotta


Känsliga lyssnare varnas...
Det är vackert på vårt vis, vi som kände henne ♥

06.02.11 - 20.19

Thin Lizzy's official web site;

It is with great sadness we hear of the passing of Gary Moore. Our thoughts go out to Gary's family at this time and our memories of Gary and his contribution to Thin Lizzy and music in general will live on forever.

Brian Downey: 'I am in total shock. I have known Gary since 1967 when he was in Platform Three and he's been an amazing friend ever since. It was a pleasure to play with Gary again in 2006 after his days with Lizzy. He will always be in my thoughts and prayers and i just can't believe he is gone'

Scott Gorham: 'Playing with Gary during the Black Rose era was a great experience, he was a great player and a great guy. I will miss him.'

 

RIP. Gary Moore.

1952.04.04 - 2011.02.06



Dag 7.

Jag och Trix började som sagt på ett litet projekt för att slösa tid och få alla läsare att lära känna oss på riktigt och kanske även få ta del om saker man annars inte skriver om. Vill ni läsa svar på tidigare ställda frågor jag svarat på och kanske missat läsa kan ni kika under fliken "This is Whacked" i Arkivet till vänster. Och eftersom vi gör detta ihop tycker jag ni får gå in och kolla Trixie's svar med genom att trycka här.

Dag 7 – Någon jag aldrig kommer glömma.
Här är väl en plats jag skulle skriva in mormor och morfar och berätta om hur mycket jag älskar och ser upp till dom, men det känns ju ganska självklart på något vis ändå. Plus att jag har haft väldigt svårt att inse de bägge är borta, tror jag sparar på det tills vi sprider dom... Då kanske jag lyckas säga farväl på riktigt.

Jag tänkte ist välja en person som betydde jävligt mycket för mig, Junior Kumlin. Vi träffades en kväll i Torslanda. Det var Lolle som hade hittat denna lilla sparv och jag fick tyckte för denna lilla tillbakadragna lite halvbryga söta pojk väldigt snabbt. Vi började umgås ganska flitigt ett tag och det blev till en vana att varje fredag då jag kom hem från skolan (bodde ju på internat denna tid) så kom han och mötte upp mig på centralen, och vi satt ofta i nästan en timme kvar på centralen och bara myste för vi ville inte resa oss. Han bodde hemma hos sin kusin, och varje gång vi åkte dit gick vi alltid förbi ICA och köpte upp massa cola och vitlöksbröd. Det var i stort sett det enda vi levde på under våra helger.

Jag har ett väldigt starkt minne från en kväll då saker gick snett. Han hade blivit påhoppad av ca 10 små blatteungar som hade ställt sig och hoppat på hans skalle. När jag satt och väntade på att hans kusin skulle komma och hämta upp oss till akuten låg han i mitt knä och låg och somnade av och till av diverse skador. Ibland slutade han andas, ibland i upp till över en minut åt gången. Jag var så jävla rädd så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Men jag minns då att jag sa till honom någon gång då han var "vaken" att om du försvinner ifrån mig kommer jag att själv. Han skakade på huvudet och sa att jag var starkare än så, att jag var starkare än honom. Det var då jag förklarade att om han någon gång skulle försvinna från mig och denna planet så skulle jag aldrig kunna leva vidare utan att känna mig halvdöd. Han betydde allt för mig länge, vi var bästa vänner men ändå så mycket mer.

Efter ca 5 månader ihop så hände vissa saker som gjorde att han inte kunde bo kvar hos sin kusin här i Göteborg, så han flyttade hem till sina föräldrar i Stockholm. Något dog lite då, det var svårt att hålla kontakten på samma sätt. Men bara något år efter det flyttade jag själv upp till Stockholm och vi återfick kontakten igen. Han hade visserligen en flickvän då, men det gjorde inte mig något. Första gången jag fick se honom på ca ett år gjorde mig så otroligt glad, att han fanns där igen liksom. Grejen med Junior var den att vilket humör man än var på, arg, förbannad, ledsen, så fick han alltid allt att bli bra. Jag var alltid svag för den människan, han hade ett sådant otroligt leende och med tanke på hur han alltid lyste upp och log när jag träffade honom fick mig att alltid älska närvaron av honom. Han hade det vackraste och snällaste ansiktet jag någonsin sett. Allt han älskade i sitt liv såg man så tydligt, han visste precis hur man skulle visa sin omtanke och kärlek till folk.

Vi hade ett jobbigt bråk, jag vill inte gå in på vad det handlade om, men varje dag i en vecka mådde jag rent utav skit. Jag klarade inte av att bråka med honom, han var ju min klippa i regnet. Jag tänkte flera gånger ringa och be om ursäkt, berätta hur mycket jag älskade honom, men jag var för feg. Jag förstod inte riktigt varför jag skulle ringa för mitt stora ego insåg inte varför det var min uppgift då det var han som varit dum. Efter ca 2 veckor dock så ringde han. Innan detta bråk bröt ut hade jag lånat en tröja av honom, och det hade väl blivit en del av bråket, trots att det inte alls hade med saken att göra. Vi var väl för stolta bägge två för att inse vad som var fel och fick allt att handla om en jävla tröja i slutänden. Hur som helst så ringde han, han bad om ursäkt. Bad mig behålla hans tröja för han ville jag skulle ha den. Sen sa han att han älskade mig, han var tacksam för jag varit en del av hans liv och han saknade hur nära vi var i Göteborg. Jag höll med honom till fullo, men det var ju svårt att behålla samma kontakt när vi hade nya respektive, men jag sa jag älskade honom ändå, och alltid skulle göra det. Har alltid gjort det och jag var super ledsen över bråket. Jag minns vi bägge sa att vi älskade varandra innan vi väl la på.

Jag var superglad för vi hade löst allt, det kändes som att hela Mount Everest hade lyfts från mina axlar. Men jag hade mycket som hände runt mig, mitt egna "nya" kärleksliv var en ständig kamp så la all energi på det kommande veckor. Ca 3 veckor efter det senaste samtalet vi hade skrev en vän till mig på msn. Hennes syster var gift med Juniors bror eller något. Hon frågade om allt var okej med mig, frågade om jag mådde bra under omständigheterna. Jag fattade ingenting och sa att allt var väl bra?! Lite strul med N men inget som är ovanligt... slog det henne, och nästa sak hon skrev var något i stil med "Oj, säg inte att du inte hört om Junior?!". Jag förstod absolut ingenting, men visste han var en expert på att hamna i bråk och dumma situationer så antog det var det gamla vanliga... Hon ringde upp mig och frågade om jag inte visste vad som hänt, och jag fattade fortfarande absolut inget. Jag skrattade till lite och frågade vad han hade hamnat i för trubbel denna gången. Då hörde jag hur hon förändrades på rösten, och hon bad mig sätta mig ner. Jag förstod absolut ingenting, och hon förklarade att hon var skitledsen att hon var den som fick berätta allt för mig, hon trode jag visste för det var typ 10 dagar sedan allt hände. Jag var så jävla nervös så jag skrek på henne och frågade vad hon höll på med, vad hade hänt?!

Då släppte hon bomben, Junior hade tagit sitt eget liv. Jag tappade all kontroll från verkligheten och brast ut i ett hysteriskt sammanbrott och skrek åt henne att ta tillbaka allt, säga att hon drog ett dåligt skämt eller något. Det sa hon aldrig, hon försökte trösta så mycket hon kunde genom telefonen men jag kunde inte höra något längre. Jag satt i en hög på golvet och tappade telefon, jag tror aldrig jag gråtit så mycket i hela mitt liv. Lyckligtvis dejtade min fd. bästa vän en kille jag bodde ihop med så hon fanns där och hörde mitt hysteriska skrik och kom ner. Jag har aldrig någonsin känt mig så liten och hopplös, som att hela jävla världen springer över dig. Jag kan utan tvekan säga att det var den värsta dagen i hela mitt liv, och jag hoppas jag slipper uppleva den känslan igen. Jag gråter än idag varje dag då jag tänker på honom, och jag tänker aldrig sluta med det. Jag tänker av hänsyn till familjen inte berätta hur det hände och varför då de inte vill ha det sagt, men jag har många gånger drömt om att ha sett honom, död. Det är en tanke jag inte kan tänka, det dyker bara upp i mina drömmar. I mina tankar dyker hans leende upp, jag saknar det varenda dag, det kunde få vilken mörk vinter natt som helst att lysa upp som en varm sommardag.

Han tyckte vi skulle ha en låt en gång i tiden. Han valde själv "Saga - Snow Fell", för att han tyckte om mig så mycket så han ville ha en låt med Saga. Och eftersom vi träffades mitt i vintern och första gången vi kysstes var utomhus när det snöade så tyckte han det var det mest passande som fanns. Då och då sätter jag på den och den kan aldrig hålla mina tårar tillbaka. Det är en av de absolut vackraste låtar jag vet, men jag ser den inte som förstörd för jag börjar gråta okontrollerat när jag hör den, jag ser den som ett tecken på hur mycket jag verkligen älskade honom. Jag är så paranoid och saknar honom så mycket så än idag om jag ser någon lång smal rakad med hans kroppshållning så tror jag att det är han. Jag har sedan hans bortgång tom. gått fram till två personer jag sett bakifrån, tagit tag i deras arm och sagt "Junior?!". De vänder sig om och ser förvånade ut, men de förstår inte. Jag antar att jag på något vis önskar att det är han, att allt bara är ett dåligt dumt skämt och han ligger och gömmer sig någonstans.

Saga - Snow Fell


Jag älskar dig Junior Kumlin!
♥ 1989.07.11 - 2008.09.13 ♥

06.02.11 - 15.19

Åhh, helvete vad skönt det var att sova ut ordentligt idag! Mina leder värker än, haha, jävla klenis man är. Men det är tugnt som fan att brespackla, speciellt när du inte gjort det på ca 2 år och du inte riktigt bibehållit de muskler som behövs. Vem fan behöver vara stark i handlederna liksom?! Ja må vara manlig, men jag är ingen man!

05.02.11 -22.58

Heeelt jävla slut i både kropp och skalle nu! Kom precis hem från en lång och hård dag hos Simon igen, skönt mycket blev gjort iaf. Dock ville han ta en ledig dag imårn, känns lite skönt, men ändå något dumt eftersom jag förmodligen inte kommer vara så jävla tillgänglig de kommande två dagarna (mjau :) ) och sen åker ju jag till Stockholm... Aja, får lita på att grabbarna fixar allt själva när jag är borta, tur Simon har sån jävla viljestyrka!

Stålmannen, försår inte hur han orkar hålla på.

05.02.11 - 17.48

Lite glad får jag vara. 1 dag kvar, känner mig nästan lite pinsamt glad :)

05.02.11 - 15.12


I missed you and things weren't the same
Cause everything inside it never comes out right
And when I see you cry it makes me want to die




05.02.11 - 13.43

Weey, Steven Tyler släpper ny bok 10 Maj (förmodligen i USA då) men ändå. Jag skall ha den på stört! Come to mama ffs! Fort skall det gå!


05.02.11 - 11.37

Super nyvaken, och lite på hugget faktiskt. Tänk vad bara en dag arbete kan göra med en, jag är redan igång och tillbaka i "normal" takt. Sover om kvällarna, vaken och pigg på morgonen. Förjävligt dock att jag åker iväg till Stockholm på tisdag, då kommer allt rinna iväg åt helvete. Men när jag kommer hem skall jag fan ta tag i det igen!

Nu skall jag och mamma åka och hämta Simon snart, så åker vi till Bygg Max och köper resten vi behöver så blire full fart i hans lägenhet idag igen :) Tänkte försöka hinna med att spackla allt idag. Det kommer fan krävas mycket av mig då!

05.02.11 - 06.32

Tjohoo, jag busade lite och ladda ner alla mina serier en dag i förväg - mohahahaha! Ikväll skall jag fan ha lite lördagsmys med mig själv, och längta massa massa mindre :)

Dag 6.

Jag och Trix började som sagt på ett litet projekt för att slösa tid och få alla läsare att lära känna oss på riktigt och kanske även få ta del om saker man annars inte skriver om. Vill ni läsa svar på tidigare ställda frågor jag svarat på och kanske missat läsa kan ni kika under fliken "This is Whacked" i Arkivet till vänster. Och eftersom vi gör detta ihop tycker jag ni får gå in och kolla Trixie's svar med genom att trycka här.

Dag 6 - Min senaste födelsedag.
Shit, det var fan en dunder bra katastrof! Jag berättade för alla att jag skulle sitta på Rockbaren hela kvällen, ett par kom och sa grattis, men Trix var den enda som kom och firade med mig. Vi var ju där tidigt, redan vid 6, och båda hade krökat lite innan så vi drog igång direkt på Rockbaren. Shottar och öl flög upp och ner till höger och vänster. Vi beslutade att gå över till donken ett tag för få lite mat i magen och kanske bli lite nyktra, det gick åt helvete. Slutade med att Trix låg på golvet med min Happy Meal på huvudet, och senare låg vi båda på donkens toalett golv och asgarvade samtidigt som vi skrek "King of Buttsex" (till en hemlig man i telefon) så min syster hörde oss utanför typ 5 meter bort. Ändå gick vi tillbaka till Rockbaren. Mattias var snäll som släppte in oss 3 ggr när vi blivit utslängda (Trix blev utslängd två gånger och jag en), men vi beslutade oss ändå att åka hem då vi spytt typ 2-3 gånger var på diverse ställen där inne. Jag hade här då tydligen även suttit under baren, och när en snäll tjej försökte hjälpa mig upp så sa jag till henne att lämna mig ifred för att "jag gömde mig där så ingen kunde se hur full jag var och slänga ut mig, igen"... På vägen hem spydde vi lite mer på spårvagnen, Trix var duktig, hon spydde i papperskorgen! När vi äntligen kommit i säng ringde min telefon, det var någon kille jag hade mött på Rockbaren och lovat han fick komma om han tog med en pojk till min Trix. Jag hade ingen jävla aning om alls vem detta var, men antog han var snygg eftersom jag gett honom mitt nr. Hur resten av kvällen gick till och slutade tycker jag får stanna mellan mig och Trix. Men det var nog absolut bland den bästa kvällen jag haft i hela mitt liv!

♥ Tack Trix ♥

05.02.11 - 02.32

The Brew till Sweden Rock... Aldrig hört talas om. Släpp något bra nu vaffan!


05.02.11 - 00.28

Jag är fortfarande helt död i kroppen. Måste nog fan sova lite, blir ett avsnitt eller två av På Rymmen, sen bums i säng och hoppas på att morgondagen går superfort!

04.02.11 - 23.03


Pretty, pretty please
Dont you ever, ever feel
Like you're less than
Fucking perfect

Pretty, pretty please
If you ever, ever feel
Like you're nothing
You're fucking perfect to me


04.02.11 - 22.35

Jag har hakat upp mig lite på "Had Enough" med Danko Jones. Jävligt bra låt faktiskt och jävligt pepp låt när man är på humör och behöver den. Som nu. Gillar videon lite med, otroligt coolt Lemmy är med. Och det kanske bara är jag som e fett trög i skallen, men jag kan då verkligen inte koppla videon till låten. Hjälp mig, snälla.


04.02.11 - 20.18

Precis hemkommen från en lång dag hos Simon. Blev mer gjort än vad jag trodde, men är helt jävla slut i kroppen. Det är helt stört hur trasig ens kropp blir efter bara en dag när man inte håller igång som en gång i tiden. Blev jävligt mkt skit då en luftbubbla i väggen resulterade i att nästan hela jävla rummets tapeter fick slitas ner till gipset. Massa brespackling nu då, han bara påbörja då han bara hade 8 liter spackel hemma redo...

Tapeterna rivs.

Brespackling påbörjas.

Simon var en duktig invalid som täckte golven.


04.02.11 - 15.58

Nomy är fan fantastisk. Och nu finns hela hans nya album uppe på Spotify! Hör den här!


04.02.11 - 14.24

Någon som skall iväg på den där jäkla Rockbåten 4-6 Mars? Inget direkt jag vill se, men får se vad som sägs sen. Kanske blir ändå, om jag inte får välja själv...

Banden som är bokade än så länge;
- Amaranthe
- Avatar
- Dream Evil
- M Ä B E

04.02.11 - 10.49

Nu drar jag iväg till invalidot Simon och hjälper honom med spackling och målning. Fast först en massa tvätt, fan vad jag HATAR att tvätta väggar! Jag önskar det fanns ett speciellt folk man kunde hyra in för det. Vetta fan hur vi skall få detta i rullning nu när han skall tvätta alla väggar, den skiten skall ju sitta och gro in i väggen först, och så sa han att han hade tapeter?! Ja detta skall minst sagt bli jävligt intressant...

Dag 5.

Jag och Trix började som sagt på ett litet projekt för att slösa tid och få alla läsare att lära känna oss på riktigt och kanske även få ta del om saker man annars inte skriver om. Vill ni läsa svar på tidigare ställda frågor jag svarat på och kanske missat läsa kan ni kika under fliken "This is Whacked" i Arkivet till vänster. Och eftersom vi gör detta ihop tycker jag ni får gå in och kolla Trixie's svar med genom att trycka här.

Dag 5 - Fem saker du inte visste om mig.
♥ - Jag har råkat bli utsatt för ett extremt pinsamt beroende - Farmerama. Tur jag har Tottie vid min sida så jag slipper skämmas själv (fast det var jag som lurade i henne det).

♥ - Det absolut bästa sexminnet jag har är från en soffa längst bak i en turnébuss med någon som egentligen inte faller mig i smaken. Ryktet sa han var awsome, och det stämde som fan. Jävla backstage hora man är va (jag vet alla kommer älska denna snackisen).

♥ - Jag älskar killar med svart hår och kajal (á la Dregen - nom nom), men på fyllan tar någon liten ful jävel tag i mig och intalar mig till att det är killar med långa dreads och helst diverse oatraktiva piercingar som jag vill hoppa i säng med. Vet inte riktgigt varför, men känslan dagen efter är aldrig bra då jag inser att det verkligen bara är på fyllan det stämmer.

♥ - Jag tycker det är skitsvårt att somna utan Frantz Jaeger! Han är en ca 80 cm hög nallebjörn jag snodde från min lillasyster för ca 5 år sedan, och sedan dess har jag haft problem med att sova varje natt han inte är med (ibland duger en vanlig kille ist för Frantz).

♥ - Jag älskar manliga bröst! Inte sånadära gubb-tuttar eller hängiga, men fina fyrkantiga muskeltuttar - i love them! Dom är superhärliga att klämma på, förjävla snygga att se på och jag blir alltid lite extra småkåt när jag ser ett par på en naken man brevid mig!

04.02.11 - 01.03

Måste nog sova lite nu om jag lyckas sluta smsa med J. Simon skall ju ringa mig skit tidigt för jag skall hjälpa honom att spackla och måla hela dagen... Just nu känns det som att min kropp inte pallar av det alls, men vi får väl se vad som händer. Jag mår dåligt av att inte göra något när stackarn är så invalid som han är just nu... Så god natt för fan!

04.02.11 - 00.39

Evergrey till Sweden Rock nu med då... Kan inte påstå det är något speciellt jag kommer gå och lyssna på. Kollade ju in dom lite (tror jag)JAM/Centurion båten i november, och är ju inget jag direkt lyssnar på så väntar med spänning på att något brak kommer komma inom en snar framtid... Det är tamejfan dags för det nu!


03.02.11 - 21.30

Hittade en ny bild idag som Linus Pettersson lagt upp. Från början när jag träffade honom i svängen trodde jag att han bara han höll på med vimmel bilder och sån skit. Men det senaste har han börjat lägga upp mer och mer fantastiska grejer på diverse och jag börjar bli mer och mer kär i alla bilder han visar upp. Jag tycker alla borde kolla in hans jobb genom att klicka här, han är en fantastisk fotograf!

Jocke Berg, Skogsröjet 2010

03.02.11 - 19.58

Jag vet detta är ganska sent påkommet, men råkade precis se att Papa Roach kommer till Get Away 2011. Tycker det är sådär snorigt bra, dom har ju även bokat in Alice Cooper & Bullet For My Valentine, så tror nog jag skall försöka komma iväg till Gävle i sommar med. Någon mer som skall dit?



03.02.11 - 16.25

Sitter och kollar gamla avsnitt av På Rymmen. Vart kan man skriva på för att få tillbaka programmet? Det är ju fan bland det bästa vi haft i svensk tv-historia! Avsnittet jag såg sist var förövrigt lite bäst, men jag är ju svag för Hjalle & Heavy med...


03.02.11 - 12.23

Vet inte om jag skall hurra eller rycka på axlarna. Houston är bokade till Sweden Rock nu. Inget jag lyssnar på direkt, men deras singel är ju ändå ganska härlig att lyssna på en dag som denna då allt bara känns bajsis...


03.02.11 - 11.33

Jag känner mig faktiskt lite duktig idag. Jag insåg vid 8-tiden att jag aldrig skulle kunna somna så jag gick upp ist och gjorde en brakfrukuost. Scrambled eggs med massa lök och bacon - yum yum, jag tänkte ta tag i mig själv på riktigt idag! Så frukosten får vara en bra start, sen tänker jag fortsätta med min diet som skitit sig lite de senaste veckorna. Det funkade ju så jävla bra när jag började så lika bra att köra på den i guss.

Hur som helst, det jag tänkte få fram var att när jag käkade mina jävla ägg så zappade jag lite på tv'n och gick precis förbi Rachel Ray (eller vad fan hon nu heter..) och såg hon hade någon "hemlig gäst" och av det lilla jag han se så var det en rocker. Så stannade kvar lite för att se om det kanske var någon kul man kände till... Det var bättre än så, det var min man Bret Michaels. Så nu går jag runt och småler för mig själv. Kanske skall börja ta tag i alla kläder som ligger i 4 stora sopsäckar här...

Nom nom - älskling ♥

03.02.11 - 10.21

Vic i alla ära, han är faktiskt förbaskat grym. Men jag saknar Silver, åååh så jag saknar honom! Det känns lite fel än idag faktiskt, fast jag för första gången på ett par år tycker Hardcore Superstar levererar från hjärtat. Det dog faktiskt lite när Silver försvann, glad dom är igång nu igen dock. Men ändå, sakna Silver! Fan vad jag upprepar allt jag skriver just nu känner jag... Jag skyller på huvudvärken, jävla huvudvärk...


Dag 4.

Jag och Trix började som sagt på ett litet projekt för att slösa tid och få alla läsare att lära känna oss på riktigt och kanske även få ta del om saker man annars inte skriver om. Vill ni läsa svar på tidigare ställda frågor jag svarat på och kanske missat läsa kan ni kika under fliken "This is Whacked" i Arkivet till vänster. Och eftersom vi gör detta ihop tycker jag ni får gå in och kolla Trixie's svar med genom att trycka här.

Dag 4 - Något jag längtar efter
Åhh, det finns så mycket jag vill säga, få saker jag egentligen får säga. Men till en början Så ser jag just nu jävligt mkt fram emot Sweden Rock, och självklart alla andra festivaler med. Men detta året tror jag Sweden Rock kommer bli något fantastiskt med jobbet och det... Sen längtar jag som fan efter att kicka igång med Crank It Up på riktigt, något jag sett fram emot väldigt länge nu. Sen är det bara 5 dagar kvar nu tills jag är i Stockholm igen, har saknat alla där så jag längtar som fan till att få träffa alla igen :) Just nu längtar jag lite efter J med, fast jag är lite bajsig på honom, fast bara lite. Snart är han hemma iaf.

03.02.11 - 05.45

Ligger fortfarande vaken. Har dock försökt sova en hel del men det går bara åt helvete. Nu är det ännu värre då jag legat här i 5 timmar och baksmällan börjar sätta igång med en jävla huvudvärk. Det är därför man skall somna när man fortfarande är sketfull. Jävla J, nu är jag lite småförbaskad på riktigt...

03.02.11 - 00.39

Precis hemkommen från en jävligt bra kväll på Rockbaren. Haft massa tjej snack och mys med min JP, och sen kom massa annat bra folk med. Glad jag fick reda ut allt med Linus lite med, jag har faktiskt saknat honom lite. Sitter just nu och väntar på att J skall ringa upp mig bara, sen kan jag gå och lägga mig. Jag är full och trött...

02.02.11 - 21.17

Jag är ganska glad att jag lyckats få min syster att tycka om någon musik jag gillar. Det är ifs bara en persons röst hon gillar, och typ bara en mening i en låt. Men det är väldigt mycket framsteg tycker jag!

När Simon Cruz sjunger "She's lying on the bathroom floor", i låten Save her. Då ryser min syster till, spec när han tar i på bathroom floor. Det gör faktiskt jag med...


02.02.11 - 18.46

Skall iväg till Rockbaren alldeles strax och leka lite med världens bästa JP. Jag är faktiskt glad för att hon är en sån jävla bra människa. Precis i början när jag lärde känna henne och jag bara träffat henne typ 3 gånger frågade hon mig en gång vad jag var för stjärntecken, jag svarade våg och hennes respons var "åååh, det är därför jag går så bra ihop med dig!". Sedan dess har jag alltid haft det i bakhuvudet, och hon är faktiskt helt ganska jätte bäst, vad som än händer så finns hon ♥



02.02.11 - 17.53

Ännu lite mer glad när jag vaknar nu och har fått mail från Johan. Spåna lite på ny idé för den nya sidan av Crank It Up, tycker det låter jävligt coolt faktiskt. Kan fan inte sluta längta tills jag får låta alla er andra få ta del av vad som inom rock-världen kommer bli det absolut största och bästa på länge! Håll i er för fan, nu är det inte långt kvar!

02.02.11 - 17.06

Blev en jävligt sen natt för mig ändå. När jag väl höll på att somna så blev jag väckt av att J började smsa. Inget jag har något emot ifs, men jag tror det är dags på riktigt att försöka vända dygnet nu. Imårn skall jag ju börja hjälpa Simon så måste vakna i tid.

Blev ganska glad när jag vaknade dock och såg att spelschemat för Close-up båten äntligen är uppe! Börjar bli fruktansvärt taggad måste jag säga :)


02.02.11 - 09.34

Bara för att han är så jävla underbar



02.02.11 - 04.31

Suttit här i snart 5 timmar nu och pratat med J på chatten. Nu är det iaf bestämt, vi skall döda piraten när han kommer hem, och några fler. Kanske Jack eller Morgan? Får se vad han tar med sig hem som är värt att döda... Är faktiskt ganska trött så skall nog försöka sova lite innan Johanna ringer och väcker mig. Så får vi se om det kanske blir Trollhättan imårn, kanske... Saknar ju flickorna lite...

Dag 3.

Jag och Trix började som sagt på ett litet projekt för att slösa tid och få alla läsare att lära känna oss på riktigt och kanske även få ta del om saker man annars inte skriver om. Vill ni läsa svar på tidigare ställda frågor jag svarat på och kanske missat läsa kan ni kika under fliken "This is Whacked" i Arkivet till vänster. Och eftersom vi gör detta ihop tycker jag ni får gå in och kolla Trixie's svar med genom att trycka här.

Dag 3 - I min handväska.
Jag har nog inget intressant alls. Jag Bär alltid med mig min kalender och mitt block för jobb och skit som ständigt dyker upp. Sen är ju plånbok, mp3 och nycklar givet. Tamponger, snus, cigg är andra saker jag har svårt utan att ha i väskan. Resten är väl lite tillfälliga saker, mössa, ficklampa, pennor och annan onödig skit...

01.01.11 - 21.29

Haha, förlåt! Men det blir ännu mer Hip Hip-terror ;)



01.02.11 - 21.05

Haha, jag ääälskar dålig humor!! Nu kommer jag förmodligen slänga upp massa Hip Hip klipp, men dom är ju så jävla bäst, kolla bara denna. Kärlek!


01.02.11 - 20.42

Tänkte slå mig ner en sväng och kolla några avsnitt av Hip Hip. Jag älskar hela programmet men har bara lyckats se ett avsnitt iår, förjävligt! Måste rätta till det nu.


01.02.11 - 20.16

Hahaha, jag älskar Sazzy! Hon gjorde något idag jag inte kunnat göra själv, jag har varit så tagen vid sängen och förbannad så jag inte kunnat ge respons, tur Sazzy finns!

Häromdagen hittade jag ett inlägg i den där jävla Kissie's blogg om hennes bror. Han hade tydligen varit på någon jävla blogg-fest och framfört en Alice Cooper låt, och då helt plötsligt var han en känd rocker? Hon skrev i sin blogg;

"Åh vet ni vad? Missade min brorsas uppträdande på Café Opera inatt!! :( Ville verkligen vara där och se honom men eftersom vissa är idioter (¤”#¤%”!!) så missade jag det.. :(


Men jag kollade på alla vimmelbilder och O-M-G ofta han är Sveriges nya superstjärna..? Jag menar WOW! ;) Jag vet iaf ingen kändare “rockare” här i Sverige..?"


På jävla riktigt?! För det första Din bror är INTE en känd rocker, och jag undrar, är han rockare över huvud jävla taget? För mig är han en äcklig Stureplan wannabee som lever i skuggan av sin syster. Man är inte rocker för man har en mowhawk! Just nu är du snarare trensetter än rocker om du skaffat dig en. Jag känner då fan inga rockers med mowhaks! Sen det faktum att hon inte vet om någon kändare rockare i sverige är ju bara patetiskt. Hon borde ju inte få göra ett inlägg om skiten när hon är så jävla påläst, skall jag verkligen börja nämna kända rockers i sverige för henne?! Inte fan sitter jag och bloggar om mode och skit jag inte vet något om! GAH, Kan någon döda den jävla människan åt mig någon gång?!

 

Sazzy gick iaf loss i taket lika hårt som jag gjorde;

"Du måste vara sjuk i huvudet och bo i din dumma jävla bubbla. För om du tror att din bror är någon “känd rockare” ifrån sverige så tror du ju helt fel. Jag blir fan arg på riktigt. Varför pratar du om saker du inte vet något om? Läs på lite innan du öppnar din fula jävla ankkäft igen. Och sluta vara så ful. Brukar inte läsa din blogg men när jag hörde att din bror tydligen var “rocker” så kunde jag inte låta bli. Pinsamt vafan, ful är du också, men behövde jag säga det?"


01.02.11 - 19.20

Jag blir lite sådära kissa-i-byxan glad när jag går in på Sweden Rock's hemsida och ser att Thin Lizzy är bokade. Det kan fan inta bli annat än bra!


Dag 2.

Jag och Trix började som sagt på ett litet projekt för att slösa tid och få alla läsare att lära känna oss på riktigt och kanske även få ta del om saker man annars inte skriver om. Vill ni läsa svar på tidigare ställda frågor jag svarat på och kanske missat läsa kan ni kika under fliken "This is Whacked" i Arkivet till vänster. Och eftersom vi gör detta ihop tycker jag ni får gå in och kolla Trixie's svar med genom att trycka här.

Dag 2 -Min mobilfavorit.
Här var tanken att vi skulle skriva in någon vi tycker om att fördriva tiden med på sms, eller i telefon. Jag har den senaste tiden slösat en jävlans massa av mina fria sms till J, och jag har egentligen ingen vettig förklaring till varför. Han är rolig att skriva med, men jag kan inte komma på något vettigt vi har att säga direkt. Tror dock det är ganska ömsesidigt då han skrev att han drömt om mig idag, just om vårt sms-förhållande (han har inte haft pengar på sin telefon större delen av turnén nu när han varit borta, men nu är den laddad igen)
"drömde att jag äntligen fått pengar på telefon, så smsade jag dig massa. Sen upptäckte jag att jag var i canada och att varje sms kostade 14 kronor."

Sen har jag ju en mil lång sms-hitorik trafik med Trixie. Henne skriver jag nog heller inget vettigt med, men hon är alltid bra att prata med. Både på sms och i telefon.

01.02.11 - 18.01

Helt nyvaken, är väl kanske inte så jävla bra att vakna såhär sent, men den senaste veckan har jag älskat att ligga och dra mig. Det är ganska mysiga tankar som flyger igenom mitt huvud på morgonkvisten så känns så dumt och tråkigt att gå upp...

Skulle handlat med Johanna idag, gick väl sådär, men tur var väl det hon ställde in innan jag vaknat. Hade ju känts lite pinsamt och jobbigt annars. Skall vänta på käk nu och kolla om jag orkar ta mig upp till henne senare. Jag är ju en ganska lat människa när jag inte har något speciellt att göra och inte orkar hitta på något att göra.

Simon ringde nyss och jag skall åka och börja hjälpa honom på torsdag, så nu skall jag försöka mig på målning och spackling igen, var ett bra tag sedan jag gjorde det. Men skall bli sjukt jävla roligt, för jag är dum i huvudet och älskade faktiskt att jobba som målare.

01.02.11 - 06.03

Är det bara jag som tycker den där jävla Kissie är fett jävla äcklig?!
Just nu är det en massa snackisar om att hon uppmanar ungdomar till att banta, och det är tragiskt att se på 14-åriga flickor som ser upp till henne och ber henne om råd till hur de skall göra för att gå ner ytterligare kilon, fast de väger under 45 kg.

Hur i helvete kan svenska folket låta denna människa få finnas kvar i rampljuset? Klart inte alla gillar och stöttar henne, men hon får kläder, smink, hårprodukter och ja - allt en tjej behöver. Detta får henne fan bara till att stanna ännu längre! Vem fan vill bli av med den prinsessa behandlingen?! Sen får hon till råge på allt en jävlans massa priser för sin blogg, "grattis, du har detta året fått 23 feta tonnåringar att begå självmord och satt igång en anorexi-hysteri". Snälla, kan någon berätta för mig vad vettet ligger bakom det hela?!

Hon säger själv att den person hon skriver hon är i bloggen är överdriven till vem hon egentligen är, men vem fan tänker på det? Varenda jävla brud under 16 som följer hennes blogg är trognare än en kristen till bibeln, allt som står är sant, och så skall det vara! Och ju mer du gör som Kissie gör, desto bättre kommer du själv bli. Allt kanske låter överdrivet, men jag vet själv hur denna människa provocerat min lillasyster, och så många fler.

Och på jävla riktigt, vet man inte när man får för mycket? Jag tyckte faktiskt hon var lite söt en gång i tiden, fram tills att hon somnade i solariet - i en vecka, sprutade in mer i sina läppar än vad jag har sammanlagt i hela min röv och har större tuttar än vad hon kan bära upp på de revben som sitter fast på ett par pinnar, även så tillkalla - hennes kropp.

Är det någon mer än jag som tycker detta är groteskt?!


01.02.11 - 02.20

Jag är faktiskt förbannad på riktgit nu! Pretty Boy Floyd har flyttat sin Sverige turné - igen! Jag såg dom ju på Stockholm Rock Out förra hösten, och redan då när Chris hade lämnat dom på hotellet berättade han om deras personliga bitch-fights du haft från att han hämtat dom tills att de kom till hotellet. Efter många om och men så fick en väldigt vettig och grym kvinna ge dom en riktig omgång. Hon fick sätta de på plats som små dagisbarn, men i slutändan levererade de ju iaf, det var ju det som räknades.

Ganska snart efter denna spelning blev det officiellt klart att de skulle komma tillbaka i November för en Sverige turné med Siphon Fuel. Detta såg jag jävligt mycket fram emot, mest för att få se Pretty Boy Floyd igen, men också för att det var en sådan jävla kul grej för pojkarna i Siphon Fuel. Detta ställdes dock in, på grund av "medicinska skäl". Jag och Trix drar lite på näsan när vi hör det... Men det blev ombokat till Februari. Nu är det februari och vad händer då? Jo, allt är kaos i ett par dagar då bandet inte svarar på mail, sms och i telefon. Tillslut kläckte Kristy (gitarrist) ur sig på sin facebook;

"I do this for fun NOT money and some of you do not make this fun for me . Who knows maybe ill just quit !".

Slutet känndes då nära. Jag och Trix hade en lång diskussion om det igår, och vi var arga och besvikna på de flesta och de mesta. Det känndes dock som att det fanns lite hopp kvar, tills jag precis läste detta på hans facebook;

"Pretty Boy Floyd is rescheduling the February European tour to August when the weather is better for all . We look forward to seeing u then"

På jävla riktigt?! Jag är fan osäker på om jag är sugen på att gå och se det över huvud taget. Just nu känns dom som bitchiga små fjortisar som inte bryr sig om ett jävla skit mer än sig själva, inte ens bandet, sig själva som individualister. Jag har själv inte fått någon uppfattning om det är färdig bokat i i Augusti, eller om det är Kristy själv som vill komma tillbaka då och önskar det. Skall jag vara helt ärlig så hade jag som bokare inte velat sätta in dom på min krog efter detta strul. Jag hade aldrig någonsin trott på att det skulle gå igenom, jag hade hellre satsat på att försöka få en reunion med Backyard Babies isf. Just nu känns det faktiskt jävligt mycket mer sannolikt att det skulle ske än att Pretty Boy Floyd faktiskt genomför en turné här.

Jag tycker idag väldigt synd om Siphon Fuel som skulle öppna åt dom här i Sverige och i Norge, och nu fått dett uppskjutet - igen. Jag vet hur mycket grabbarna såg fram emot det, och dom har verkligen förtjänat att få uppleva detta efter den starka frammarsch de gjort.

Någon mer än jag som är fruktansvärt förbannad och besviken?!



RSS 2.0