31.12.10 - 13.43

Jag önskar jag hade varit med i Belgien...


30.12.10 - 18.18

Mötet i stan gick super, fick i min en ruskigt god Cesarsallad med. Så blir väl att kolla på allt om ca 2 veckor då, är otroligt taggad :)

Precis lagat mat nu och ätit. Känns som denna dagen går fruktansvärt långsamt. Måste hinna färja håret nu med så tänkte börja med det nu innan den jävla bingon sätter igång. Just! Jag skall spela bingolotto själv idag. Vann ju två nya lotter på uppesittarn så tänkte vinna ett par miljoner nu eller så, kan behövas lite känner jag... Men som sagt, blir hårfärjning nu först. Får se om jag orkar mer efter jag blekt skiten. Kan bli jävligt intressant att se känner jag helt spontant sådär...

Bjuder på en riktig jävla godning...

30.12.10 - 06.43

Äntligen hemma i Sverige igen! Har varit en förbaskat lyckad resa och jag har fått små nya favoriter... Måste sova nu en liten sväng, men blir väl mer uppdaterat när jag vaknat. Förhoppningsvis hårklippning och färgning ikväll, kan fan behövas... Först och främst sömn nu, och sen Lunch möte på stan med Johan!

28.12.10 - 10.43

Drar till tyskland nu över en natt med syster och pappa, blir hemma sent imårn så blir nog inget uppdaterat här... Sen på torsdag har jag inbokat möte nu med Crank It Up, så jag äntligen får det i rullning. Han bjuder på lunch med - kan fan inte bli bättre!

So long suckers...


27.12.10 - 17.03

Your Highness kommer på bio nästa år och jag måste se den!! Någon som vill haka?


27.12.10 - 15.15

Lite halvbra morgon sådär... Mamma var ute ur huset på morgonen, visade sig hon var hos mormor igen och det är mycket sämre igen... Jag har jättemycket beslutsångest över om jag vill dit en sista sväng eller inte. Hon är så dement så hon alltid tittar så förskräckt på mig, som om jag vore från andra sidan och hon aldrig sett mig i hela sitt liv. Det är jobbigt att se henne titta på en med den blicken, men man vill ju ändå få säga hejdå, något jag aldrig fick göra med morfar. Han ville ifs inte jag skulle komma in, han ville jag skulle minnas honom som stark och frisk. Jag tror jag vill göra samma för mormor. Jag vill inte minnas henne som en liten tant som sittar på främlingen med förskräckelse, jag minns henne hellre med kärleken hon gav så starkt innan hon blev dålig, innan morfar gick bort. Beslutångest till max. Jag skall till Jimmy sen iaf och försvinna in i dimman med min MJ, tack för att du finns och är bäst

26.12.10 - 20.14

Jävligt glad just nu med. Inhandlat vad jag önskat mig från Shock idag, ny väska och har äntligen en plånbok. En riktig plånbok denna gången, inga mer ciggpaket att gömma kort och kontanter i (dock har det hittils varit bästa "plånboken" jag haft)... Har köpt hårfärg med, får se hur det kommer sluta, och så har jag bokat träff med Peter (pekar på läppen när jag säger hans namn) och han skall beställa kanyler så han kan pierca mig så fort kanylerna kommit - så jävla taggad!
Nya väskan...
Thank you lord for Jack Daniels ♥
Nya plånboken...
Thank you lord for Jack Daniels ♥


26.12.10 - 15.37

Är lite glad idag att Whitesnake precis blivit bokade till SRF i sommar, ännu mer glad är jag över att Buckcherry nu är inbokade också! Nu börjar det fan hända grejer. Sen äre lite coolt Foreigner blivit klara till Peace & Love, och även Jouney - Dooont stop beleeeeeviiiing!!

God jävla jul kallar jag detta!



25.12.10 - 18.45

En fantastisk jul. Nu blir den ännu bättre efter ett besök på Shock imårn och förhoppningsvis en ny mobil efter det... Sen skall jag bara sitta på min röv och vänta in att min MJ kommer hem från Stöten, då blire till att börja planera ett fruktansvärt galet nyår. Efter nyår händer ännu mer. Jobb, JAM-fest, JAM-spelningen och jag skall träffa sötaste Sophia som kommer hem från värmen - jävla as...

Jag vill ut, men orkar inte borsta mitt hår... Jävla dilemma...

24.12.10 - 13.12

God jävla jul på er alla!

Uppesittarkvällen igår var helt fantastisk, hittade äntligen en vän i Göteborg som delar min kärlek till Jack. Jag och Nicklas hade fantastiskt med honom. Uppesittarn var lite... annorlunda från tidigare år, men jag hade trevligt ändå. Sjukt kul på Rockbaren efter med - Hutte är bäst som vanligt! ♥

Min mamma har varit värdens bästa denna morgonen, hon gör allt för att få till en fantastisk jul! Blev risgrynsgröt och fantastisk skinka till frukost, lunch om en stund. Bror hatar sill, lax och allt vad fisk heter, så mamma har varit och fixat sushi till honom. Det är underbart att fira jul hemma iår faktiskt, jag ser fram emot denna julen mer än vad jag gjort de senaste 5-6 åren... Måste bara tillägga... Mamma hittade mandeln i gröten iår, eller snarare fasbränd i botten på kastrullen...

Tips & Trix! Alla kan somna snygga, problemet är att vakna snygg! Jag vaknar alltid skitsnygg, nästan bättre än när jag gått och lagt mig! Trixet? Sminka dig så mkt så även om det faller av under natten äre bara lägga på lite ny kajal så äru som ny. Du skall praktiskt taget vara riktigt horsminkad. Håret då tänker alla?! Jo! Håret är lättast. Jag tar slut på en hel burk hårspray på 1-2 veckor, tvättar inte håret däremellan. Det står tamejfan för allt vill jag lova, hur mycket du än vrider och vänder på dig i sömen!

Precis satt mig upp i sängen... Hår ♥

23.12.10 - 15.16

Uppesittarkväll!

Äntligen dags att sätta sig hemma hos Frost igen med alla gamla godingar, dra fram bingolotterna och supa bort varandra. Detta är nog den enda tradition jag har varenda år som hållt i sig! 6:e året irad nu för mig och Frost som hållt i sedan den första gången hemma hos Johann i lilla stugan. Nu har några fler anslutit sig sedan den tiden, och många har fallit bort. Men jag och Frost står stadigt och jag tänkte börja göra mig iordning nu. Skiter i hur töntigt alla tycker det är, detta är det bästa jag vet med julen! Jävligt glad också dock att detta är första året jag slipper hålla koll på Frost så han inte pissar i grannens brevlåda, och behöver se till att hans sista bricka fylls i. Nu har han äntligen tant som kan hjälpa honom. Så jag kommer hålla mig stadigt med min vän Jack, hela kvällen - nu jävlar blire uppesittare!

Frost, jag, Hall & Eva - Uppesittarn 2008 ♥

21.12.10 - 21.27

Haha! Detta är fan tragisk, mest för att det är så jävla sant...


21.12.10 - 17.17

Tjuvlyssnat är fan den bästa sidan som finns! Drog ut lite av det bästa från December...




På tunnelbanans gröna linje

01.30 lördag natt. Ett gäng överförfriskade killar ∼22 kliver på tunnelbanan under skrik och skrän. Efter en liten stund hojtar den ena killen till den mest berusade killen.
Kille 1: Öh! Marcus! Om en brud kommer fram till dig på krogen och frågar om du ska hänga med henne på toaletten och du svarar "nej, jag är inte pissnödig" är man inte dum i huvudet då?
Kille 2: Men lägg av då! Det är fan inge roligt längre!

 


 

Spårvagn 3, Göteborg

Två tjejer ~13 sitter på spårvagnen och pratar om killar.
Tjej 1: Men Johannas storebror, han är ju så sjuuukt snygg!

Tjej 2: Ja eller hur! Lyllo henne som kan titta på honom hela tiden!

Tjej 1: Ja, han ska tydligen bli jurist, så jävla coolt!

Tjej 2: Jurist… Det är en sån som gömmer saker va?

Tjej 1: Ja, sjukt hett!

 


 

Tunnelbanan mot Fruängen, Stockholm

En tjej ∼25 står med en barnvagn med en bebis ∼1 i.

Tjejen: Är livet pest och pina?
Bebisen fortsätter.
Tjejen: Men hur ska det gå för dig, du är ett år, du har ingen aning om hur jobbigt livet egentligen är. Ska du gnälla så här genom livet eller?
Bebisen fortsätter gnälla.
Tjejen: Ja, du lär dö innan du fyller 20.

 


 

Friskis & Svettis, Jönköping

Två tjejer ∼18 går på löpband och pratar.
Tjej 1: Inatt drömde jag att jag fyllde 18, men inte en jävel skrev grattis till mig på Facebook så jag tog självmord.

 


 

Pendeln, Stockholm

En tjej ~20 ska förklara för sin pojkvän ~20 om en incident på krogen några helger tidigare.
Tjejen: Tjejerna var fett aggressiva och knäade oss med sina armbågar.
Killen (tittar frågande på sin flickvän): Knäade oss med sina armbågar?
Tjejen (irriterat): Vadå?! Vad ska jag säga då?! Att de armbågade oss?!


21.12.10 - 01.43

Hahaha, denna bara måste ses!! Hääärliga härliga Ralf


20.12.10 - 17.42

Förlåt pojkar, men jag var verkligen tvungen att få ur mig detta... Kollade på bilden en gång extra nyss och insåg precis, det är en man och en kvinna på bilden! Ser ni? Mannen till höger sitter robust på sin plats, hukar sig lite frammåt och spänner upp bröstmuskterna med sina händer på knäna samtidigt som han tar sig en öl och röker sina Marlboro. Sen till vänster har vi då nästa fenomen. "Mannen" här sitter med benen i kors, korsar armarna i knät så brösten trycks ihop, och lutar sig därefter frammåt så urrigningen syns lite extra samtidigt som han puffrar på sina Blend. Hur som haver, jag älskar er ändå 



19.12.10 - 23.06

Nu blev jag ännumera överlycklig. Sötaste lilla Rackarn frågade nyss om jag e hemma över jul, och eftersom jag är det så kommer han ner och river stan med mig på juldagen. Han är också sådära bra. Sist jag träffade honom tog han tag i mig innan han skulle dra och sa "Fan vad kul det är att se dig igen! Allvarligt, man blir alltid på så jävla bra humör av att träffa dig!" Det är ömsesidigt och juldagen kommer bli awsome!


19.12.10 - 22.42

Nu tänkte jag skriva ett ganska patetiskt inlägg, men jag kände jag behövde få detta ur mig lite. Jag är nämligen extremt besviken på mänskligheten, och det blir oftare värre än bättre... Varför är det så att när människor intalar sig själv att något är rätt eller fel så finns det en ganska stor tendens till att alla kan vrida eller vända på faktum för att ta det till sin fördel. Och endast för att vi människor är så jävla svaga så låter vi detta ske, vi är rädda att om vi inte tillåter det så kommer vi tillslut vara ensamma. Jag hatar människor.

Snackade lite med Tobbe förut när jag rökte, tänkte ringa och fråga om han kom ihåg vad han lovade mig på GK i helgen, det gjorde han - weey :) När jag lagt på kom jag fram att det hände igen - jag blev på bra humör bara av att snacka med honom i telefon i några minuter. Det är något speciellt med honom och Staven, han är ju likadan. Mitt enda krav i ett förhållande är att jag skall må bra, och vara glad, (och självklart vara sjukt bra i sängen, men det passar inte in här) så jag önskar jag kunde vara kär i bägge två. Sen kunde vi leva i ett såntdär monogamt förhållande, leka hemmafru medans de är på turné och sätter på småflickor, sen när dom kommer hem så blir jag bara sådär jätteglad för att jag får se dom igen och då kan jag leva på det i flera dagar till. Det vore ett fantastiskt förhållande. Eller så skulle jag vilja krympa dom och låsa in dom i en liten burk som jag kan plocka fram när jag vill... Det vore nästan ännu bättre... Nu borde jag verkligen skaffa mig ett liv. Jag ville bara informera alla att detta är två jävligt bra pojkar, och när Staven en vacker dag slutat leka 15 åring så kommer 2 tjejer ha väldigt fina pojkar, sådeså! Nu dags för my real life...

Staven & Tobbe ♥

19.12.10 - 19.46

Hahaha, gjorde precis någon jävla uträkning på facebook som visade vilka ord man använt mest i statusen det senaste året... Jag verkar ju vara en jävel på att svära, vara trogen till Rockbaren, och ha en hel del kärlek till Dirty Dollars iaf ;) Fantastiskt underhållande!!
Testa länken själva :)


19.12.10 - 04.01

Ringde Jasmine uppe i Stockholm precis efter ha försökt somna i två timmar och ett otroligt misslyckat försök då jag tänkte för mycket på en viss person och en massa annat som bara snurrar... Hon e ganska härlig att snacka med ♥

Jasmine; Det känns så konstigt att prata med dig, du är ju så långt bort..
Saga; Ja, det kalas telefon och har funnits i ett par år, tekniken går frammåt...


18.12.10 - 22.07

Det verkar inte som att denna jävla förkylning vill ge med sig över huvud taget, blir varken bättre eller sämre - helvete! Sitter och tänker alldeles för mycket nu när jag inte gör något om dagarna... Fick mail från Vaple idag med all info, så att så fort jag klarar av att skriva 2 rader utan att snora ner tangentbordet skall det tas tag i. Jag är nervös och jävligt taggad till mötet efter jul, och så fort Ove får tummen ur röven skall jag en sväng på stan med och ragga krogar... Detta är bara allt i stora, sen alla småskitgrejer med, glad mamma köpt mig en almanacka iaf så jag kan börja skriva ner allt viktigt så det finns tillhands.

Iaf, inget kan få mig att tagga ner som Mötley Crüe!


18.12.10 - 18.31

Fy fan vilken jävla slaktar match det var på tv idag. Finland - Sverige, totalt jävla slakt, 1 - 6!
Jag mår pissdåligt med, känns som vinterkräksjuka på g - helvete!


17.12.10 - 19.42

Lagat middag idag igen. Potatisgratäng med Lax blev det, förjävla gott och äckligt mätt är jag. Mamma frågade mig innan jag började med maten om jag tyckte om att laga mat, och jag svarade ja, tror jag menar det också... Det är skönt att leka lite hemmafru, inte för att jag gör något annat än att laga mat, men jag tror att en vacker dag kommer resten med, och då kommer jag vara den bästa!

Min Johanna har åkt nu med. Blir massa lek när hon kommer hem igen! 

16.12.10 - 21.02

Sötaste bilden! Var bara tvungen att lägga upp för jag blir så satans glad av att se på den!

Tobbe Bronxen


16.12.10 - 17.18

Jag är superlycklig idag! I dagarna efter jul skall jag sätta mig ner på möte med en kille vid namn Johan och snacka lite jobb. Det är nämligen så att han gillar mitt sätt att skriva på, så förhoppningsvis kommer 2011 starta med en Saga som skribent för inga mindre än
Crank It Up! Det vore så förbaskat jävla fett om detta händer nu, konserter, festivaler, förhandslyssningar - ja allt av det goda livet kommer jag få ta del utav mer än vanligt. Så snart kanske ni får läsa mina ord där med :)

Jag är superlycklig!



15.12.10 - 17.06

Jag är så exalterad så jag snart kissar på mig! Calle skrev nyss på facebook, inleder med
"jag hade rätt!". Och de hade han tamejfan, som vanligt...
Nu är Social Distortion bokade till Peace & Love 2011!

(Taget från Peace & Love's hemsida)
Det är inte vilket gammalt punkband som helst som kommer att besöka oss i sommar. Vi snackar om ett av världens mest inflytelserika och grymmaste punkrockband. Legendariska Social Distortion är bokade till Peace & Love 2011! Efter sex studioalbum, två samlingsplattor, en liveskiva, en DVD och ett evigt turnerande kommer Social Distortion till oss mer taggade än någonsin för att bjuda in oss till en punkrockshow i världsklass med nya sköna låtar och gamla favoriter. Vi har väntat länge!

Mjau, älsklingar 

15.12.10 - 04.38

Jag är så lycklig nu! Hittade precis nysläppa trailern med Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Vem skall med mig på bio 20 Maj nästa år då och kolla in min älskade?


14.12.10 - 23.48

Sitter på tåget på väg till Göteborg, tror iaf jag är påväg till Göteborg... Detta jävla SJ! Kom en bit utanför Hallsberg när de visade sig signalfel som vanligt, men denna gången tog det en jävla tid, och vi fick backa tillbaka till Hallsberg för att eventuellt invänta bussar för att komma fram. Lyckligtvis har de precis meddelat att vi snart kommer röra på oss, så blir tåg hem iaf. Oerhört glad dessa jävla tåg iaf har el så man kan ha datorn. Så kommer väl hem efter midnatt någon gång, ca 90 min sen bara. Imårn skall jag slå in varenda jävla glasruta de har på SJ-center! Sen skall jag mysa med min bästaste MJ 

Och till min Dot's söta kommentar i tidigare inlägg vill jag svara - jag kommer tillbaka baby! Snarare än du kan tänka dig, jag saknar er alla redan!


14.12.10 - 16.10

Idag går tåget hem till Göteborg igen. Är med jävligt blandade känslor jag stiger på det kan jag lova. Har på senare tid insett att när jag var som starkast och trivdes bäst med mig själv bodde jag i Stockholm och hittade de absolut bästa vänner man kan få, jag trode jag hade gjort samma i Göteborg, men 2 månader här har bevisat raka motsatsen. Göteborgare är trevligare och artigare - ja, mestadels för att de inte säger vad de tycker om dig till dig, utan går bakom din rygg och säger det till alla andra istället och smilar på något jävla fejk leende och kramar om en som inget hänt när de väl stöter på en.

Nu blir det hem över julen. Ser fram emot den årliga uppesittarkvällen hos Frost (och iår även hans tanta), det är nog min absoluta höjdpunkt på året. Sätta sig ner med gamla vänner man mer eller mindre träffar en gång om året för att förlora medvetandet till en omgång av bingolotto och dålig underhållning. Sen blire jul, och jag funderar än på vart jag skall tillbringa nyår. Skönt att vara hemma, men vill fira med stockholmare.

En sak är säker iaf, jag är snart tillbaka!

12.12.10 - 18.45

Gårdagen blev en förjävla bra kväll med blandade känslor.

Började förkröka lite här i Vårberg med Jasmine som sagt, mycket skratt och jag blev fort ganska tankad utan mat i magen. Men vi lyckade ta oss in till stan i tid iaf. Började bra när jag mötte upp Ecka, söt tjej dedära asså, men gick ganska fort neråt med när jag blev skrämd. Väl inne lyckades jag ta mig loss iaf och jag sprang raka vägen till baren med Ecka och beställde den dyraste Jack & Colan jag någonsin druckit!

Rock n' Roll Allstars började aldeles för tidigt, han bara komma in genom dörren innan jag hörde dom sätta igång, och vart lite stressigt eftersom de bara fick 5 låtar att köra, men det blev en jävla show av det lilla tillslut iaf. Första gången jag såg dom med Matte med, helt förträffligt må jag säga! Första gången ombytta roller efter det med. Brukar vara jag som e någorlunda nykter, och mina pojkar som e dyng, det kändes bara jättefel... Och jag må gilla Max, men jag förstog inte mycket som sades med honom som konferencier. Tror det kan ha berott på alkoholen, men jag förstår verkligen inte skånska på fyllan! Jävligt bra jobb dock, energi till tusen!

Hardcore Superstar var helt fantastiska! Det absolut bästa jag sett med dom sedan 1998! De körde en massa nytt från Split Your Lip plattan, lite gamla hit-dängor som vanligt och spejsade till allt med två riktigt gamla godingar Liberation & Somone Special. Jag kände mig som ett litet barn på nytt, det var så jävla fantastiskt!! Jag och Emilio hade lyckats ta oss längst fram med så blev bjuden på öl & Jack från Adde som delade ut från scenen. Mycket värt mina blåmärken över halva kroppen idag. Känner lite misslyckande dock över att de kanske, kanske kunde satt upp ett kravall staket, eller höjt scenen något, för mitt snyggaste blåmärke sträcker sig från ena höftbenet till det andra tack vare trycket och den låga scenkanten. Jävligt värt dock, jag ångrar inget!

Nu skall jag till Harrys i vanlig ordning, möta upp Vaple och bli bjuden på Club Sandwish (det är ju ändå söndag), en vecka som denna kan inte få ett mycket bättre avslut!

Bästa starten på kvällen 

Bästa avslutet på kvällen 


11.12.10 - 91.31

Förkrök e kul med en webcam och Jasmine, och jag gillar mitt hår idag...
Kvällen är tillägnad Hardcore Superstar!
Förkörk med en webcam kan inte bli tråkigt!


11.12.10 - 15.43

Galna sista dagar här... Blev Harrys i onsdags, vilket resulterade i en efterfest hos Tottie med Chrille. Chrille drog hem vid typ halv 1, Tottie sommande vid 11 och jag höll mig vaken till 2. Vaknade klockan 9 på kvällen dagen efter och tog med Tottie för en seg kväll i Vårberg.

Igår var jag och jobbade på någon 40-års fest då, gick fruktansvärt bra, man skulle haft det som heltidsjobb! Dicka på jobbet - i love it ;) Drog till Harrys efter och mötte upp en dyngrak Tottie som vägrade svara mig, men fick tag på henne tillslut bland svett, tårar och dårar...

Ikväll skall jag fan bli shitfaced till max! Jag kommer inte överleva kvällen om jag inte låter alkoholen ta över tror jag. Detta skall bli ytterst intressant att se... Jasmine och Max kommer över snart iaf och börjar förkröka med mig snart, vill få tag på MJ för ytterligare roligheter... Mjau. Rock n' Roll Allstars och Hardcore Superstars - kan kvällen bli bättre?!

En sak till, grattis på födelsedagen min man

08.12.10 - 20.03

Blev en jävligt härlig kväll igår med Cissi & Tottie. Kolla de senaste två Harry Potter i vårt maraton och feta fasen. Tänkte försöka ge mig ut i civilisationen idag och smida planer för hur man lättast dödar en åsna. Fick inte mina pengar idag igen heller - som vanligt! Börjar bli riktigt irriterad nu, för jag vill fan hem till min mamma!

07.12.10 - 16.54

Nya spekulationer. Satt och hade intressant samtal häromdagen med Calle & Chrille ang band till nästa ård peace & love. Calle hade spånat rejält på det där och kom med en nyhet som iaf gjort mig förbaskat nervig och intresserad... Vad säger alla om Blink 182 till nästa år?
I deras turné schema finns det ett hål på ett par dagar mellan tyskland, england och andra närliggande europeiska länder, och denna lucka ligger väl placerat de datum då peace & love håller igång. Så kolla en gång på denna bild, och dela gärna med er. För er som inte vet så håller festivalen igång 28 juni - 2 juli.


Bara jag som tycker det ser misstänksamt fantastiskt ut? Jag kan personligen garantera er att om detta skulle ske kan ni då hitta mig längst fram, och jag kan utlova vätska utrinnandes från mina kroppshål lite här och var... Mjau, Travis Barker Tycker förövrigt de kan komma och spela som de gjorde i denna serien. Mer av det!


06.12.10 - 22.45

Weeeey!! Jag slipper hålla hemligheten för mig själv nu och får äntligen skvallra om att
Rock n' Roll Allstars kommer och lirar på Göta Källare nu på lördag! De kickar igång hela kalaset innan de tävlande banden går på! Lite småglad är jag nu när jag missade dom hela förra helgen, och äntligen får jag titta och pussa på favoritpojkarna igen!


06.12.10 - 18.40

Två småungar i 5 års åldern håller på att hoppa från grage taket här utanför ner i en liten snöhög. Det är väl inte megahögt, men när man är 5 är alla ben sköra som is och minsta snedsteg är fan illa. Förstår mig inte på föräldrar ibland som inte kan hålla koll på sina små!

Jag sitter och har precis kollat på Russell Brand's dvd. Han e väl ganska rolig, men ack så härlig att se på. Fler komiker borde fan vara snygga än mobboffer med taskig bakgrund...


06.12.10 - 04.33

Rules: using only song names from ONE ARTIST, cleverly answer these questions. Try not to repeat a song title.

Pick Your Artist: Mötley Crüe

Are you male or female: Chicks = trouble.
Describe yourself: White trash circus.
How do you feel about yourself: Mf of the year.
Describe your current boy/girl situation: Fake.
Describe where you currently live: Home sweet home.
If you could go anywhere you wanted to go: Down at the whisky.
Your best friend(s) is (are): Hammered.
Your favorite color is: Red hot.
If your life were a TV show, what would it be called: Hell on high heels.
What is life to you: Same ol' situation.
What is the best advice you have to give: Stick to your guns.
If you could change your name, what would it be: Dr. Feelgood.
Thought for the Day: New tattoo.
How I would like to die: Face down in the dirt.
My soul’s present condition: So good, so bad.


05.12.10 - 23.08

Blev förbaskat nöjd med håret igår måste jag säga! Jag var kräsen och petig (precis som jag alltid är när det gäller mitt hår), men Jasmine höll ut och gjorde ett fantastiskt jobb! Bästa någonsin faktiskt. Nu behövs bara lite färg för att det skall vara pööörfekt! Blev ganska mysig kväll med med Ice Age maraton och titta roliga serier från 90-talet...

Är än idag riktigt jävla less på att jag aldrig kom hem i helgen. Missade aldeles för mkt, speciellt Rock n' Roll Allstars i Trollhättan och fest med bästaste Trix & Pix
Allt känns bara bajs nu pga det, faktiskt! Fast, det går ju fler tåg som de vise männen säger... Inte allt för långt bort heller, (mohaha Saga vet något som ingen annan vet och hon inte får berätta om, SÅDESÅ!).
En riktigt tom helg dock och jag känner mig låg. Hade varit en otroligt bra helg att träffa favoritpojkarna Tobbe & Staven på. Även om de oftast är ganska dumma i huvudet så finns det ingen som kan få mig att må lite bättre av att bara liksom finnas i samma rum...

I am shaaaved like a whaaale...

Massa massa uppklippt - i like.

Frisyr... Tadaa. (Ps. hårsprayen tog slut så håret dog lite)

04.12.10 - 20.08

En hejdundrande kväll på Harrys igår. Var faktiskt en sjukt rolig kväll, fast jag fick ta hand om lilla Jasmine mot slutet. Haha, söta ändå. Lite ångest idag dock att jag lämnade de söta pojkarna bakom mig, men vad gör man inte för en cheesburgare på fyllan...

Nu skall Jasmine försöka klippa mig och se om jag kanske kan bli nöjd för en gångs skull, kräsna jävla jag... Kolla lite på Ice Age till det med - fantastisk lördag må jag säga!

Årets juldänga är äntligen här med. Helt jävla fantastisk!
If I ain't drunk then it ain't Christmas!



02.12.10 - 16.48

Jag har tråkigt...
100 sanningar om mig.

SENASTE:
Dryck: Vatten.
Telefonsamtalet: Nicklas.
SMS: Tottie.
Sång du lyssnade på: Hardcore Superstar - Guestlists.
Gången du grät: Minns ej.

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: Tror aldrig jag dejtat på riktigt?
Har någon varit otrogen mot dig: Ja.
Varit kär?: Tror inte det.
Förlorat någon speciell person: Ja.
Varit deprimerad: Jupp.
Varit så trött att du somnat sittandes: Japp.

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: Svart.
färg 2: Lila.
färg 3: Vit.

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Många.
Fått ditt hjärta krossat: Nope.
Skrattat så att du har börjat gråta: För mycket.
Träffat någon som förändrat ditt liv: Absolut.
Insett vilka som är dina äkta vänner: Allt för väl.
Fått reda på att någon har pratat om dig: Aldeles för många.
Kysst en kompis: Om det ändå hade slutat vid kyssen...

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Alla.
Hur många barn vill du ha: 2 (helst tvilling pojkar).
Har du några husdjur: Inte hemma för tillfället.
Vill du ändra ditt namn: Nope.
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Rockbaren med bästa Trixie 
Vilken tid vaknade du idag: Runt 13.00
Vad gjorde du igår runt midnatt: Kollade Harry Potter med Tottie & Calle.
Någonting som du längtar till: Sommaren.
Senaste gången du träffade din pappa: Snart 2 månader sedan...
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Bli rik.
Vad lyssnar du på just nu: Hardcore Superstar, Split Your Lip plattan.
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Inte vad jag kan minnas...
Vad gör dig irriterad just nu: Att jag fortfarande inte har mina pengar!
Vad är ditt namn: Saga.
Singel/upptagen: Singel som fan.
Stjärntecken: Våg.
Kille eller tjej: Tjej.
Grundskola: Karl Johansskolan, Jättesten, Fenestra C.
Gymnasie: Naturbruksgymnasiet Nuntorp.
Högskola: Nej fan.
Hårfärg: Röd.
Långt eller kort: Långt, men för kort.
Längd: 159 cm.
Vad gillar du gällande dig själv: Vet ej...
Piercings: Tunga, läpp, kinder.
Tatueringar: 5 + en halvfärdig sleave.
Höger eller vänster: Högerhänt..?

DIN FÖRSTA:
Operation: När jag fixade mina boobies, början av 2009.
Piercing: Naveln, typ 13 år kanske?
Tatuering: Mellan skulderbladen, 17 år.
Bästa vän: Rosanna Didriksson, 5 år.
Sporten du spelade: Ridning? 4 år.
Husdjur: Kaninen Jennie, 9 år.
Vaccination du minns: Stelkrampsprutan, 12 år?
Konsert: Hardcore Superstar, 13 år typ?
Förälskelse: Robin Bartholdson, 7 år.
Alkohol du drack: Ingen aning alls.

JUST NU:
Äter du: Inget.
Dricker du: Inget heller?
Är du på väg att: Laga mat.
Lyssnar du på: Hardcore Superstar - Here ComeS That Sick Bitch.
Väntar du på: Att klockan skall bli mer så jag kan röra mig mot stan.

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: Ja.
Vill du gifta dig: Det får tiden utvisa.
Karriär i åtanke: Något inom rock världen och musikindustrin.

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Ögon.
Kramar eller pussar: Båda.
Kortare eller längre: Längre.
Romantisk eller spontan: Spontan.
Snygg mage eller snygga armar: Båda och inget?
Tatueringar eller piercingar: Helst båda, defenitivt tatueringar.
Känslig eller inte: Lite.
Ragg eller förhållande: Ragg är det enda jag har erfarenhet av...
Bråkstake eller tveksam: Inget av det, eller lite båda...

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: Många gånger.
Tappat glasögon eller linser: För många gånger.
Haft sex på första dejten: Dejt och dejt... fFrsta gången jag träffat någon? Ja!
Krossat någons hjärta: Tydligen...
Har du blivit arresterad: Ja.
Dissat någon: Jupp.
Gillat din killkompis (mer än som vän): Japp.

TROR DU PÅ:
Dig själv: Stundvis...
Mirakel: Nope.
Kärlek vid första ögonkastet: Njaa, besatthet och intressa av att lära känna någon, ja.
Himlen: Inte som det sägs, men något annat efterliv, ja.
Tomten: Haha, absolut. Han heter Raimo och jobbar som civilingengör annars. Kallas pappa.
Att kyssas på första dejten: Tror på? Det är väl något man gör förfan?!
Änglar: Inte änglar, men något beskyddande väsen, sure.

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nope.
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Inte för att kunna vara lycklig.
Vad kan du verkligen inte leva utan: Mamma.
Vad vet inte så många om dig?: Jag vill inte bli vuxen.

02.12.10 - 02.04

En skum kväll med en aldeles för övertrött Tottie går aldrig fel...

Calle; Jag skulle vilja ha en svart enhörning...
Tottie; Det finns inga svarta enhörningar!

Tottie; Åhh, vet ni vem jag tänkte på nu? Han, vad heter han... han ni vet... inte Hitler... vad heter han?!...åhh.. han dendära... BELLMAN!

01.12.10 - 22.04

Snackade med mungot idag, han sa han ville ses imårn och äntligen ge mig mina pengar. Dock har jag ju hört den förr... Jävligt trött på väntande, speciellt när det händer så mycket just nu jag vill se och göra och han sätter käppar i hjulen för allt. Får jag inte mina pengar imårn så är ni alla välkomna att åka och göra vad ni vill.

Blev en superkväll igår, Tottie har nu äntligen sett alla Pirates of the Caribbean filmer (det var fanemej på tiden). Ikväll kommer hon över igen, blir väl Harry Potter eller dreggla lite över vår blonda gud Bret Michaels. Jag sitter och lyssnar på Split Your Lip plattan åter igen, det är omöjlig att skiljas ifrån, jag är som i trans! Jag måste på ett eller annat sätt fixa så jag kan gå och kolla in mina absoluta favoriter nästa lördag!

Nu vill jag ha pengar så jag kan komma till Trollhättan och kolla in världens näst bästa grabbar denna lördag.

RSS 2.0