30.11.10 - 22.35

Börjar äntligen bli lite människa igen efter en hysterisk långhelg. Blir supermys ikväll i Vårberg med tjejorna Jasmine & Tottie! Lagar mat just nu, sen blire fetto fredag, fast på en måndag... Harry Potter maraton står på listan, får se hur långt det hinner gå...

29.11.10 - 11.29

Precis hittat en reality serie med min älskade Bret Michaels. Sträck kollat de första avsnitten nu, och jag vet jag älskar mina svarthåriga pojkar nerkletade i kajal, men denna blondin tar mig med storm iaf! Jag vet inte vad det är, men det är mycket och det är bra, i love him!


28.11.10 - 19.36

Ja jag är lite efter, men sitter nu för första gången och lyssnar igenom Hardcore Superstar's nya platta Split Your Lip, och jag är kär igen. Visst har dom varit mina absoluta favoriter sedan jag såg dom första gången på Liseberg 1998 (om jag inte mins årtalet helt fel), och på den tiden älskade jag allt som fanns. Plattorna höll sig bra länge, iaf till No Regrets släpptes. Men sedan de släppte sin självbetitlade skiva gick det utför, fortfarande helt jävla fantastiska, men de skiljdes för mycket med sitt tidiga garage-punk sound jag älskat. Split Your Lip är inte bara inspelad grumligt och imperfekt, den låter verkligen som ett lägenhets bråk som de var ute efter, men även låtarna har mycket från det gamla Hardcore Superstar jag en gång i tiden blev kär i!

Jag skiter i vad alla recensenter säger, detta är fantastiskt! Tror man dock måste varit med från början och gillat det tidiga de gjort fram till No Regrets för att uppskatta det nya.
Det är min åsikt och jag skiter totalt i eran!

PS. Jag har precis lyssnat igenom alla låtar en sväng nu, och jag har 8 favoritlåtar av 11. Det händer tamejfan bara när det gäller Hardcore Superstar



27.11.10 - 19.07

Tillbaka i verkligheten, typ. Kryssningen var helt fantastisk, precis allt flödade i mängder, musik överallt och ingenstans. Jag hoppas stenhårt på att det blir en repris till nästa år, för detta var riktigt sjukt nice! Ännu mer fantastiskt ifall fler band jag gillar kommer med ;)

Drog direkt efter båten till Karin, fredags förkrök i vanlig ordning, och Harrys efter - precis som alla fredagar skall vara! Vart lite trasig och hängig, men inget får en Saga på bättre humör än när hennes favoritpojkar visar sin kärlek i flera långa minuter. Det blev en sjukt bra kväll tillslut ändå, ag är glad att ni finns.

Sitter och kollar på Bert nu, helt fantastiskt han visas på tv igen! Kanske laga lite mat och ta sig en funderare på om det blir Harrys ikväll igen eller inte...

25.11.10 - 17.20

Världens bästa pojkar i Rock 'n' Roll Allstars signering med Despotz Records ligger nu offentligt ute. Skönaste citatet ever av ingen mindre än Max i artikel ang signeringen;
– Vi är det bästa rockbandet i Sverige och det har Despotz förstått. Musikindustrin är skitnödig, tillsammans med Despotz blir vi ett behövligt laxermedel.

Man kan inte annat än att älska grabbarna! Sådeså!
Artikeln finns att läsa här.

Max, Bronxen, Mathias & Staven 

25.11.10 - 16.38

Jag kan inte hjälpa det, men jag är fortfarande fruktansvärt kär i Bret Michaels.
Marry me?



25.11.10 - 14.24

Kryssning om ett par timmar då... Skall jag vara helt ärlig så känner jag för tillfället ingen större ork just nu. Min kropp är seg som fan utan ordenlig mat i magen, utan pengar känns det inte som världens roligaste grej att åka iväg ett helt dygn på en båt utan mat och alkohol. Tack som fan för att du sabbar allt Nicklas, som vanligt. Finns det någon som skulle känna sig sugen på att åka och döda någon har jag namn och adress...
Måste väl dock försöka tagga till nu när söta Carro ändå köpt biljett åt mig, även om 4 av de 5 band jag ville se fåt ställa in, lagom rockigt... Hon e ju ganska rolig så får se vad kvällen utvecklas till... Blir väl lite uppdatering och sån skit imårn när jag är "hemma" igen.

24.11.10 - 16.56

Det blir Harry B James i vanlig ordning idag då, gig och förhoppningsvis en del öl. Tagga igång lite inför imårn... Satt precis och lyssnade igenom ett av banden som skall spela, Cowboy Prostitutes tror fan det kommer kunna bli riktigt jävla nice kväll ändå, låter grymt!


24.11.10 - 05.39

Nu skall jag berätta en historia för alla er.

En liten flicka gjorde en gång i tiden en ganska dum grej en gång, eller många gånger egentligen, men en gång gick det fel. Det var såhär att en av hennes vänner som hon kunde lita på hjälpte henne fixa pengar lite då och då så hon kunde köpa sig nya kläder, hade råd med en öl ibland osv. En gång gick detta fel, väldigt fel. Hennes vän stod inte upp för sin del av dealen, och förstörde allt för henne. Inte nog med att han bara hindrade henne från att göra det rätta, han övertalade henne även att om hon låg lågt ett par dagar till så skulle han lösa allt. Dagar blev till månader och det hela slutade med skulder på över 50 000 kr, och självklart prick i register med alla dess härligheter som följer. När denna skuld sattes insåg flickan även att de pengar hon nu är skyldig är från pengar hon lagt ut till sin "vän" men aldrig fått tillbaka. Flickan hade varit arbetslös och bott hemma hos sina föräldrar i flera månader nu eftersom det var svårt för henne att skaffa sig ett jobb med sitt utseende och den livsstil hon levde. De 8 700 kr han var skyldig henne skulle hjälpa henne väldigt väldigt mycket vid denna tidpunkt. En dag sa hennes "vän" till henne, att om du reser 50 mil hit till mig så har jag en check till dig här som ligger och väntar. Flickan hade fått ett super erbjudande att jobba en kväll på ett ställe i staden han bodde i, så hon packade sina väskor och åkte upp på en gång. Innan hon åkte upp dock så fick hon honom att lova och svära på allt att han hade denna check, och han lovade själv att möta henne på stationen när hennes tåg kom in. När hon väl anlände i staden så var han självklart inte där, han hade fått förhinder. Och flickan hade ju själv ett jobb att sköta på kvällen så hon kunde ju inte sitta där och vänta. Timmarna gick när hon jobbade och han kom aldrig loss... Han lovade att möta henne, men kom aldrig. Han lovade att ringa men ringde aldrig. Flickan ägde som sagt inte en enda krona, så hon hade turen att få sova hos några väldigt väldigt snälla vänner som då och då kunde mata henne med nudlar, och hjälpa henne på och av bussar så hon kom ut ur lägenheten. Detta var nu 39 dagar sedan, och denna "vän" gör absolut inget för att hjälpa flickan. Han fortsätter med undanflykter och bortförklaringar, och flickan lever nu på luft och andra skiterier.

Denna flickan är jag idag.
Dag 39, skall man skratta eller gråta för att man är så dum?

23.11.10 - 19.03

I'll never be good enough
You make me wanna die
And everything you love will burn up in the light
Every time I look inside your eyes
Make me wanna die



23.11.10 - 05.16

Nytt liv kräver ny blogg.

Jag vet inte riktigt vad meningen skall vara med detta. Jag tänker då fan inte skriva om något mode, min musik intresserar inte många av er och vädret är åt helvete som alltid.
Välkommen till Sverige fucker!
Jag har suttit i Stockholm i över en månad, och tack vare det så har jag hittat de få guldkorn som gör allt lättare. Men tack vare annat folk (som jag egentligen snarare skulle vilja kalla fä) sitter jag fortfarande fast, och Stockholm är inte alltid vackert. Desperata tider kräver desperata handlingar. Dystra tider drar en sakta tillbaka mot rötägg och dåliga vanor. Ibland önskar jag verkligen det fanns en räddare för oss alla...

Välkommen till den nya resan.

RSS 2.0